Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Minnen+4,5 peliä

KERROIN

1.85
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Hobartin WTA-kisan kolmannen kierroksen ottelussa kohtaavat Greetje Minnen sekä Alize Cornet. Cornet on pelaajista ehdottomasti meritoituneempi, mutta Minnen on erittäin lahjakas lupaus, jolta löytyy kaikki aseet kääntää ottelu voitoksi. Kuten ottelussa Kozlovaa vastaan, Minnen löytää voiton avaimet Cornetin kämmenpuolelta. Cornetin rysty on erittäin hyvä, mutta kämmenpuolen painostaminen johtaa helposti helppoihin virheisiin ja pelin painopisteen siirtymiseen Cornetin kenttäpuoliskolle.

Cornet on Minnetille oikeastaan hyvin samankaltainen match-up, kuin ensimmäisen kierroksen vastus Kozlova. Toki Cornet on parempi pelaaja, mutta Minnen pystyy hänet haastamaan luottamalla vahvaan peruslyöntipeliinsä, jolla kaatui toisella kierroksella kolmessa erässä Magda Linette. Toki Cornet on eri luokan haaste, ja myös hänen otteissaan on alkukaudesta ollut nähtävissä piristymistä viime kauden loppuun verrattuna. Minnen omaa kuitenkin kaikki aseet kääntää tämä ottelu voitokseen.

Pelataan Minnen+4,5 peliä Unibetilta kertoimella 1,85 (panossuositus 2/5).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!