Barty

KERROIN

1.50
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sydneyn WTA-kisassa kohtaavat isäntämaan Ashleigh Barty sekä Belgian Elise Mertens. Bartyn meno on toistaiseksi ollut erittäin vakuuttavaa hänen kaataessaan maailman ykkösen Simona Halepin sekä Latvian Jelena Ostapenkon suoraan kahdessa erässä. Paperilla Mertens on erittäin laadukas pelaaja, mutta match-up Bartyä vastaan on hänellä melko vaikea. Mertens pitää rytmistä ja tasaisesta pallonsiirtelystä. Bartyä vastaan peli tulee kuitenkin olemaan jatkuvaa kierrekikkailua, eikä Mertens täten pääse pelirytmiin kunnolla. Toki Bartyn yläkierrekämmentä on mahdollista kontrata todella laa’alla lyömisellä, mutta tällöin riskitasot nousevat, ja Bartyn mahdollisuudet nousevat.

Belgialaisen mahdollisuudet ovatkin lähinnä Bartyn pelitason heittelyssä, sillä molempien pelatessa omalla tasollaan tulee australialainen ottelun voittamaan. Barty on yksinkertaisesti liian laadukas pelaaja Mertensille. Sydneyn kenttä ei myöskään tue Mertensiä, sillä nopeudeltaan kenttä on ylempää keskitasoa, ja Mertens tarvitsisi ehdottomasti hitaamman kentän haastaakseen Bartyn toden teolla.

Pelataan Bartyn suoraa voittoa ilta kertoimella 1,50 (panostusuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!