Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turun raveihin ensimmäinen varma napataan kolmannesta lähdöstä. Hurjaa jälkeä tänä vuonna tehnyt MAS Champ saa väkisinkin kakkosradalta hyvän juoksun, eikä ole pois suljettua etteikö MAS Champ pääsisi jo kiihdytyksessä keulaan. Keulasta se olisi todella paha kenenkään kiertää. Toinen varma otetaan viidennen kohteen Pitch Perfectistä. Pelimielessä tammojen tasoitusajo tekisi aina mieli pelata umpeen, mutta nyt porukan paras hevonen on paalun ykkösradalla, josta Santtu Raitala saa vetää volttia ja saanee naruteltua näin Pitch Perfectin keulaan.

Ensimmäinen lähtö pelataan kolmella merkillä. Hotshot Luca avaa todennäköisesti keulaan ja vetää siitä pitkään. Kuolemanpaikalle ilmestyy piakkoin Justice Ås, joka on tehnyt siitä kovia esityksiä jopa hieman tätä kovemmissa lähdöissä. Cameron Evo ei ole viimeaikoina ollut aivan parhaimmillaan, mutta on luokaltaan hirmuinen peli tähän lähtöön. Pienessä lähdössä Cameron Evo juoksee väkisinkin lähellä kärkeä.

Toisessa lähdössä, kylmäveristen tasoitusajossa, paalun Kikan Velperi ja Metsärinteen Valta yrittävät karkuun takamatkalaisilta. Enon Vilppi ja Uljas Suomalainen kiertävät korkealle. Mukaan vielä aivan liian unohdettu Sippimies.

Neljäs lähtö vaikuttaa kahden kaupalta. Night Guard olisi ihan hyvä varmakin, mutta vihjeriviin se varmistetaan Com Tuff:illa, koska näillä kahdella lähtö on käytännössä tukossa. En usko että muut valjakot pystyvät voittokone Night Guardia voittamaan. Com Tuff saattaa sen tehdä, jos pääsee keulaan.

Kuudennessa kohteessa ajetaan kylmäveristen pohjoismaiden mestaruudesta. Vihjerivissä suomi on hyvin edustettuna, kun lapulta löytyy suosikki Evartti, huippukuntoinen Vixus, viimeksi nousukuntoa esittänyt Välkyn Tuisku(2%), aina rehdisti maalin asti tuleva Lissun Eerikki ja jättiyllärinä nappireissun kärjen takana saava Koskelan Akseli 1%.

Viimeisessä kohteessa suosikki kaksikko Amazing Warrior ja BWT Caesar hyvillä, vähän pelatuilla hevosilla. Mikäli suosikit ottavat alussa yhteen keulapaikasta, Double Revenge pystyy kovaan lopetukseen takarivistä. Rambo Rivner ja Ronzon Face kehittävät myös kiukkuisen kirin, jos saavat tarkan juoksun.

Lähtö1: 2,5,6

Lähtö2: 2,3,7,8,11

Lähtö3: 2

Lähtö4: 1,2

Lähtö5: 1

Lähtö6: 1,3,8,10,11

Lähtö7: 3,4,5,7,10. Vihjerivin hinta: 37,50e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *