Pixbo Wallenstam

KERROIN

2.20
0
pv
0
t
0
min
0
s

Eilisistä salibandykohteista osuttiin molemmat maaliin ja voittokulkua lähdetään jatkamaan, kun torstai tarjoilee reikäpallo-otteluita länsinaaprimme pääsarjasta.

Växjö-Pixbo (klo 19.30)

Växjö on avannut kautensa kolmella voitolla neljästä ottelusta, joskin otteluohjelma on ollut Vipersille erittäin suotuisa. Nuorennusleikkausta ajetaan tällä kaudella selkeästi sisään ja köykäiset alkukierrosten vastustajat ovat tarjonneet valmennukselle mahdollisuuden antaa nuorille pelaajille heti reilusti peliaikaa. Samuel Folkesson-Algman ja Philip Fox ovat tulevaisuuden kantavia voimia ja nuoret miehet ovat myös avanneet pääsarjatasolla varsin mallikkaasti. Tahtipuikkoa heiluttavat Andre Andersson, Markus Jonsson sekä Ludvig Persson lukeutuvat aivan sarjan parhaimmistoon joten kyllä joukkueessa potentiaalia on pitkälle tulevaisuuteen. Maalinsuulla kaksikko Kastengren- Svensson on hyvin tasavahva pari, joista etenkin edellämainittu on muutaman vuoden sisällä tyrkyllä jopa maajoukkueeseen asti. Niklas Ramirez on pitkäaikaistoipilaana edelleen sivussa ja Jesper Sankelin yllä lienee jälleen muutama kysmysmerkki, mutta arviot on tehty sillä oletuksella, että maaliahne rightin-hyökkääjä tänään pelaavasta kokoonpanosta löytyy.

Pixbo on erittäin tahmean harjoituskauden jälkeen lyönyt lajiasiantuntijoita molemmille poskille ja erittäin kovaa. Wallenstam keikkuu neljän ottelun jälkeen ansaitusti piikkipaikalla tappiottomalla rekordilla, maalieronkin ollessa erittäin vakuuttava 35-14. Marek Benes on yhdessä Gustav Fritzellin kanssa ollut hirmu iskussa eikä kapelimestari Martin Östholmin puuttuminen muutamasta aiemmasta ottelusta ole kaksikkoa juurikaan hidastanut. Ykkösnyrkin takana Adam Perssonin ja Andreas Stefanssonin johtama viisikko antaa hyvin tulitukea ja edellämaintulla kaksikolta on vielä lupa odottaa jopa parempaa. Jon Hedlund lukeutuu sarjan kärkivahteihin ja luonnollisesti aloittaa tolppien välissä myös tänä iltana. Östholm on ollut sivussa kahdesta aiemmasta ottelusta mutta kentänlaidalla tähtipelaaja on kuitenkin ollut, joten mistään vakavasta loukkaantumisesta tuskin on kyse.

Molemmat joukkueet ovat nauttineet melko suotuisasta otteluohjelmasta, mutta siinä missä Växjö on tahkonnut neljä kahden maalin ottelua, on Pixbo lyönyt pöytään todellisia murskaesityksiä. Vipers etsii vielä parastaan ja tähän asti heikotkin esitykset ovat riittäneet voittoihin, nyt vastaan astelee kuitenkin Pixbo, jonka peli on erittäin hyvässä uomissa. Kettujen otteista on vaikea löytää juuri nyt heikkouksia ja vieraiden voittokulku jatkuu vajaan 50% todennäköisyydellä, rajakertoimen piirtyessä 2,10 tuntumaan. Rizkin tarjoama kärkikerroin kattaa riskin ja tämä poimitaan pelitositteelle talteen.

Visby-Warberg (klo 20.00)

Sarjanousija Visbyn alku on ollut hyvinkin odotettu, joskin viime lauantainen voitto Höllvikensistä olikin jonkin sortin yllätys. Omissa on kolissut lähes yhdeksän maalia per ottelu ja heikoksi arvioitu puolustus on ollut aikalailla helisemässä. Falunista hankittu Hassan Hajo on ottanut sankarinviittaa hartioilleen ja viime ottelun viidellä maalillaan mies vastasi huutoon. Viime kauden kantavat voimat Viinamäki, Bolin ja Gonzales eivät ainakaan vielä ole yltäneet aivan odotetulle tasolle.

Warberg nousi niin ikään Superliigaan viimekauden päätteeksi, joskin joukkueella on varsin menestykseskäs historia myös pääsarjatasolla. Kolmesta ensimmäisestä ottelusta on kasassa tasan nolla voittoa ja tänä iltana täysi pistepotti olisi enemmän kuin toivottu saalis. Joukkue on varsin hyvä sekoitus kokeneita pelimiehiä sekä nuoria lupauksia ja penkin takana Kent Göransson on loistava päävalmentaja. Kolmikko Anton Birgersson, Mattias Kongstad ja Robin Blåberg takoivat kovaa jälkeä menneellä kaudella ja olivat nousun takuumiehiä. Erityis tarkkailuun kannattaa laittaa kapteeni Robin Westergren, joka on puolustuksen sekä koko joukkueen ehdoton liideri. Maalilla Tobias Jernsand on erinomainen omalla tontillaan ja tuo joukkueelleen selkeän edun tällä saralla.

Joukkueet pelasivat Allsvenskanissa samassa lohkossa, joten mitään yllätyksiä tuskin on luvassa. Warberg oli menneellä kaudella täysin ylivoimainen häviten runkosarjassa ainoastaan kertaalleen ja piste-ero toisena olleeseen Visbyyn oli huima 17 pistettä. Keskinäiset kohtaamiset päättyivät molemmat vaaleansinisten kahden maalin voittoihin (8-6, 2-4). Warberg on nousijoista selkeästi tasaisempi materiaaliltaan ja pykälän pelivoimaltaankin Visbya edellä. Kotietu tasoittaa puntteja, mutta vaikea tässä vieraita on kovinkaan suurena altavastaajana nähdä. maksaa vierasvoitosta rahat 2,30 kertaisina takaisin ja tämä ruksitaan kupongille noin 48% arviota vastaan.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *