Slovakia DNB

KERROIN

1.79
0
pv
0
t
0
min
0
s

Karsinnat kesän 2020 EM-kisoihin jatkuvat torstaina. Illan ohjelmassa on muutamia mielenkiintoisia otteluita, joista nostamme esiin kaksi kelpo pelikohdetta.

Hollanti-P.Irlanti (klo 21:45)

Hollanti ja Pohjois-Irlanti karsivat kisoihin C-lohkossa, jonka tilanne on paperilla varsin mielenkiintoinen. Tämä tosin johtuu Pohjois-Irlannin poikkeuksellisesta ohjelmasta: saarelaiset aloittivat karsinnat kohtaamalla molemmat lohkon heittopussit kotona ja vieraissa.

Pohjois-Irlannin ensimmäinen testi oli 5. kierroksen ottelu Saksaa vastaan. Saldoksi tuli odotettu tappio kotona maalein 0-2, urheasta taistelusta huolimatta.

Seuraavaksi Pohjois-Irlanti kohtaa Hollannin vieraissa ja kotona. Joukkueen täytyisi venyä ihmeisiin näissä matseissa, jotta jatkopaikkaan olisi mitään mahdollisuuksia.

Hollanti hävisi karsintojen toisella kierroksella Saksalle maalein 2-3 – kaiken lisäksi voittomaali syntyi yliajalla. Tulppaanimaa kuittasi kalavelat kuukausi sitten hakemalla 2-4 voiton Saksasta, vaikka joutuikin heti ottelun alussa tappioasemaan.

Hollannin kurssi on ollut selvässä nousussa pari viime vuotta. Joukkue karsiutui kesän 2018 MM-kisoista maalierolla Ruotsiin verrattuna, mutta nuori joukkue osoitti tasonsa etenemällä Kansojen liigan finaaliin aiemmin tänä vuonna.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Oranje on menossa vahvasti kesän 2020 EM-skaboihin. Valmentaja Ronald Koemanilla on käytössään laadukas ja hyvällä itseluottamuksella pelaava ryhmä, jossa ei ole suurempia poissaoloja.

Vedonlyöntimarkkina on merkinnyt Hollannin odotetusti jättisuosikiksi. Me otamme kantaa totalseihin, sillä maalimäärät on asetettu turhan korkealle.

Pohjois-Irlanti sitkisteli hyvin myös Saksaa vastaan häviten vain 0-2, joista toinen maali tuli 90. minuutilla. Michael O’Neillin luotsaama joukkue menestyy vain puolustamalla, eikä Pohjois-Irlannin otteluissa ole nähty yli kolmen maalin tulosta kahteen vuoteen!

Alle 3,0 maalin tai 3,5 maalin betsiä ei ole tarvinnut merkata tappioksi 18 otteluun Pohjois-Irlannin tapauksessa. Joukkue tulee puolustamaan 0-0 -tulosta myös Amsterdamiin, eikä ottelusta nähdä missään nimessä Saksa-Hollanti -tyyppistä hulinaa.

Betsataan ilta aasialainen alle 3,0 maalia kertoimella 1,79. Saat siis rahasi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella.

Slovakia-Wales (klo 21:45)

Slovakia ja Wales kisaavat jatkopaikasta E-lohkossa, josta on muodostumassa huikea jännitysnäytelmä. Kroatia, Slovakia, Unkari ja Wales taistelevat kaikki pääsystä EM 2020 -kisoihin.

Kotijoukkue Slovakia nappasi kuukausi sitten henkisesti erittäin tärkeän vierasvoiton Unkarista maalein 1-2. Joukkue oli hävinnyt lohkokärki Kroatialle kotona maalein 0-4, ja uhkana oli putoaminen lohkon voittotaistelusta.

Slovakian sankari oli teinihyökkääjä Robert Bozenik, joka iski voittomaalin 56. minuutilla. Vasta 19-vuotias kärkimies jatkaa todennäköisesti avauksessa.

Perustasoltaan kyseessä on Huuhkajiin verrattuna noin luokkaa parempi nippu. Slovakian ELO rating on tällä hetkellä 30 ja Suomen 47. Torstain vastustaja Wales on rankattu Slovakian kanssa tasalukemaan 30.

Vierasjoukkueen päävalmentajana toimii edelleen legendaarinen Ryan Giggs. Hän otti ohjat tammikuussa 2018, kun silloinen päävalmentaja Chris Coleman lähti pelastamaan Sunderlandia. Wales ei ole Giggsin johdolla esittänyt vielä ihmeitä, mutta joukkueella on mahdollisuudet EM-kisoihin erittäin tasaisesta E-lohkosta.

Walesin EM-karsinnat alkoivat lupaavasti 1-0 voitolla Slovakiasta. Tämän jälkeen saldoksi tuli kaksi vierastappiota: Kroatiassa 1-2 ja Unkarissa 0-1. Neljännessä matsissa kaatui Azerbaidjan kotona 2-1.

Giggsin joukkue on ollut karsinnoissa erittäin vähämaalinen. Tehot lepäävät hyvin pitkälti Gareth Balen harteilla, joka pelaa usein maajoukkueessa yksinäisenä kärkenä. Tämä mies ratkaisi myös kotimatsin azereita vastaan vain viisi minuuttia ennen loppua.

Kuten aiemmin mainittu elorating myös osaltaan kertoo, Slovakia ja Wales ovat tällä hetkellä varsin tasavahvat joukkueet. Tämä tarkoittaa yli 40 prosentin kotisuosikkia. Walesin rasitteena ovat lisäksi heikot reissupelit; viisi edellistä vierasottelua on pelattu saldolla 1-0-4.

Value on ehdottomasti Slovakian suunnalla. Rohkeille on tarjolla in kotivoitto peräti kertoimella 2,60. Ottelun vähämaalisuuden vuoksi, kannattaa kuitenkin suosia DNB-vaihtoehtoa kertoimella 1,78. Saat siis rahasi takaisin tasapelillä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *