Nashville

KERROIN

1.76
0
pv
0
t
0
min
0
s

Viasatilla prime time-otteluna nähdään Dallasin ja Nashvillen välinen vääntö lauantai-iltana klo 21:00 alkaen.

Kotijoukkue Dallas Starsin leiri sai kohtalokkaita uutisia torstaina pelatun San Jose-ottelun jäljiltä, kun joukkueen ykköspuolustaja John Klingberg joutuu olemaan sivussa seuraavat 3-4 viikkoa alaraajavamman vuoksi, joka syntyi San Josen hyökkääjän Evander Kanen laukausta blokatessa. Suomalaisittain tämä on tietysti hyvä asia, sillä Miro Heiskaselle avautuu nyt todella suuri rooli myös joukkueensa mahdollisesta ylivoimapelistä. Klingbergin tilalle Dallas on nostanut Texas Starsista AHL:n puolelta John Hanleyn. Dallasin puolustuksesta ovat ennestään jo sivussa Marc Methot, Connor Carrick sekä Stephen Johns. Hyökkäyksestä edelleen sivussa on Alexander Radulov.

Vierasjoukkue Nashville Predatorsin peli-ilme on ollut viime aikoina mallikasta suorittamista ja Preds pitääkin hallussaan läntisen konferenssin piikkipaikkaa 24:llä pisteellään. Pekka Rinteen palattua loukkaantumisensa jäljiltä takaisin tositoimiin, on Peksin ja koko joukkueen otteet olleet mahtavia -> Predsillä on alla neljän (4) ottelun voittoputki jonka aikana omiin on päästetty ainoastaan kolme (3) täysosumaa. Rinne onkin torjunut joukkueelleen viimeiset kolme voittoa huikeilla otteillaan -> yhteensä 94 laukausta kohti joista 2 päästettyä maalia. Aloittavia maalivahteja ei toki tässä vaiheessa ole vielä tiedossa, mutta vaikkei ”Peksi” tolppien välistä vierailijalta löytyisikään, on siellä varsin pätevä kaveri (Juuse Saros, SVS% = 91.7%) laittaa myös tuuraajaksi.

Nashville on jokaisella osa-alueella kotijoukkuetta vahvempi, eikä John Klingbergin loukkaantuminen ainakaan yhtään tule Dallasin mahdollisuuksia parantamaan. Erittäin hikinen iltapuhde tulossa meidän suomalaispuolustajillemme ja tiedostankin että Nashville tulee ottelun viemään viimeistään jatkoajan/rankkareiden jälkeen.

Pelivalinnaksi napataan ilta Nashvillen voitto viimeistään jatkoajan -tai rankkareiden jäljiltä kertoimella 1.76, (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!