10.11. NHL: Winnipeg-Colorado

KERROIN

1.98
0
pv
0
t
0
min
0
s

Patrik Laine tekee maalin

Winnipeg ja Colorado kohtaavat tulevana yönä Suomen aikaa klo 03:00. Kotijoukkue Winnipeg Jets saa otteluun varsin mukavan lepoedun, sillä joukkueen viimeisimmät ottelut pelattiin marraskuun 1. ja 2. päivä Helsingissä, jolloin Jets pelasi peräkkäisinä päivinä Global Series-ottelut Florida Panthersin kanssa. Winnipeg on saanut näin ollen noin viikon verran huilia tositoimista.

Suomalaisittain katseet kohdistuvat varmastikin Patrik Laineen otteisiin, sillä ”Paten” esitykset ennen Helsingin reissua eivät olleet lähelläkään vaaditulla tasolla, mutta Helsingissä Laine sai kuitenkin vihdoin suurimmat apinat karisteltua harteiltaan paukuttamalla edellä mainittuihin kahteen Florida-otteluun yhteensä neljä (4) kihausta. Nähtäväksi jääkin onko mies saanut itseluottamuksensa takaisin ja josko samanlainen meno jatkuisi myös rapakon takana.

Coloradon otteet viime aikoina ovat olleet laskusuuntaan päin. Joukkueella on takanaan nyt neljän ottelun tappioputki ja omissa on soinut aivan liikaa -> tappioputken aikana tappiot mm. Calgarylle 6-5 ja Vancouverille jatkoajan jäljiltä 7-6. Viimeisin koitos toissapäivänä ”Avsin” kotijäällä päättyi 1-4 tappioon Nashvillen hakiessa pisteet parempaan talteen.

Mielenkiintoinen seikka on myös Coloradon nelosketjussa pelaavan Marko Danon kohdalla, kun lokakuun puolessa välissä waivers-listalta Avalancheen noukittu Dano pääsee kohtaamaan entisen seuransa.

Winnipegillä on laajemman ryhmänsä ansiosta selvä etulyöntiasema ja mikäli Jetsin puolustus pystyy järkälemäisen Dustin Byfuglienin johdolla pysäyttämään Coloradon supervitjan Landeskog-MacKinnon-Rantanen, tällöin kotivoitto on hyvinkin todennäköinen. Blake Wheelerillä on myös parhaillaan kahdeksan ottelun mittainen pisteputki päällä!

Kotijoukkueen puolelta ottelusta sivussa on pelikieltoa sovitteleva Brendan Lemieux. Vierailija Colorado saa kokoonpanoonsa takaisin Tyson Jostin, mutta Sven Andrighetto sekä J.T. Compher jatkavat edelleen sivussa. Aloittavat maalivahdit ottelussa ovat Connor Hellebuyck ja Semyon Varlamov.

Kotietu, lepoetu, vierailijan nykyvire… Jets tulee taatusti akut latautuneena fyysisellä pelillä näyttämään kuka on isäntä talossa.

Pelataan Winnipegiä ilta kertoimella 1.98. (panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!