Chelsea-Lille O3

KERROIN

1.82
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigassa pelataan tällä viikolla lohkovaiheen viimeiset ottelut. Panosta riittää käytännössä jokaisessa ottelussa, sillä jatkopaikan varmistaneita joukkueita on vähän.

Salzburg-Liverpool (klo 19:55)

Yksi tiistain mielenkiintoisimmista peleistä nähdään jo alkuillasta. Upean syksyn pelannut Salzburg hakee jatkopaikkaa hallitsevan mestarin isäntänä.

Kotijoukkue Red Bull Salzurg antoi myrskyvaroituksen heti avauspelissään 6-2 voitolla Genkistä. Itävaltalaiset ovat pelanneet ennakkoluulotonta futista ja tehneet huikeat 16 maalia viiteen otteluun norjalaistähti Hålandin johdolla. Alle 20-vuotias hyökkääjä on osunut 8 kertaa.

Salzburgin hyvä yritys jäänee kuitenkin hieman vajaaksi – tästä pitävät huolen niukat tappiot Liverpoolille vieraissa (4-3) ja Napolille kotona (2-3). Salzburg haki vielä Napolin vieraana 1-1 -tasapelin, mutta joukkueella on silti jäljellä vaativa tehtävä: vain voitto Liverpoolista riittää jatkoon.

Jos Salzburg vie tiistaina, se menisi Liverpoolin ohi keskinäisten otteluiden tuloksilla.

Vierailija Liverpoolin CL-urakka alkoi tappiolla Napolille, mutta tämän jälkeen punapaidat eivät ole lohkossa hävinneet. Viidennen kierroksen kotitasapeli Napolia vastaan oli kuitenkin harmittava takaisku, sillä se pakottaa joukkueen hakemaan tuloksen myös Salzburgista.

Valioliigan puolella Liverpool jatkoi murskaavaa menoaan ja hoiteli Bournemouthin lauantaina vieraissa 0-3. Napoli-tappio on Liverpoolille ainoa 28 otteluun Valioliiga ja cupit mukaan luettuna. Joukkue on hävinnyt vain kahdesti 48 ottelun aikana kaikki kilpailut mukaan luettuna.

Aiempi kohtaaminen päättyi Anfieldilla 4-3, ja ottelusta on lupa odottaa maalijuhlaa. Salzburgin on voitettava, joten se hyökkää taatusti vähintään entiseen tapaansa heti ensimmäisistä minuuteista lähtien. Ottelun maaliodotus on poikkeuksellisen korkea.

Betsaamme yli 3,5 maalia in 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56%.

Chelsea-Lille (klo 22:00)

Vahvan syyskauden pelannut Chelsea on yllättäen jäämässä ulos H-lohkon piikkipaikoilta viiden kierroksen jälkeen. Tilanne on silti varsin hyvä: lontoolaiset menevät voitolla kahden joukkoon, tapahtui Ajax-Valencia -ottelussa mitä tahansa.

Kotijoukkue Chelsean kausi on ollut tähän asti positiivinen yllätys. Frank Lampardin miehistölle annettiin kesän jälkeen varsin heikko tuomio, mutta joukkueen otteet ovat olleet loistavia. Kokematon manageri Lampard on ajanut nuorta kaartia hyvin sisään ja palauttanut hyökkäävän futiksen Stamford Bridgelle.

Champions Liigassa joukkue on kärsinyt huonosta tuurista. Avauspelistä tuli tappio Valencialle missatuin rangaistuspotkun myötä, ja edellisessä pelissä Ajaxia vastaan Chelsea ei saanut voittomaalia aikaan kahden miehen ylivoimalla. Maaleja on nähty myös eurokentillä valtavasti.

Vierasjoukkue Lille kuuluu Ranskan kärkijoukkueisiin. Se on tunnettu erittäin vahvana kotijoukkueena, mutta tästä tilastosta ei ole ollut apua Mestarien liigassa. Lille on hävinnyt sekä Ajaxille että Chelsealle myös kotonaan, joten jatkopaikka on karannut kauan sitten.

Ranskalaisjoukkue on ollut pahasti vietävänä reissupeleissä. Valenciassa tuli turpaan 4-1, ja joukkue hävisi pystyyn myös Ajaxin vieraana 3-0. Myös Ranskan liigan vierassaldo on tältä kaudelta 1-2-5 maalierolla 5-11, mikä ei lupaa hyvää.

Motivoitunut Chelsea on jättisuosikki ja voittaa todennäköisesti ottelun. Sen puolustus on kuitenkin varsin haavoittuva, eikä Lillen maali olisi jättiyllätys. Viime lauantaina heikon kauden pelannut Everton iski kolme maalia Chelsean verkkoon, ja edellisessä CL-kotipelissä Ajax osui peräti neljästi.

Ottelun paras value löytyykin totalsien puolelta. Betsaamme aasialainen yli 3,0 maalia ilta 1,82 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 59%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *