Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen EL Kazaam on huippulupaava 3-vuotias. Vermossa se kiersi tätä pidemmällä matkalla radalta 12 koko porukan oikein vakuuttavaan tyyliin. Vasta kakkossuosikiksi pelattu ori on 37% pelattuna viime näytöillään oikein mainio varma valinta. Toinen varma on viidennen kohteen suursuosikki Suvionni. Neljä tolppaa putkeen napannut ruuna on hirmuisessa kunnossa ja edessä on pieni paalu kierrettäväksi. Jos Jarmo Saarela luovii Suvionnin ulos ykkösradalta, voi Suvionni olla keulassa jo ensimmäisellä takasuoralla.

Toinen kohde pelataan neljällä merkillä. Nyland on kunnossa ja sijoittuu jatkuvasti hyvin. Aatsi on kiihdytyksessä nopein ja lähtee vetämään letkaa, Nyland saa paikan sen takaa. Vixeli voittaa ravatessaan, mutta laukat ovat ennemmin sääntö kuin poikkeus. Nyt 8-radalta se voi päästä ravilla matkaan, kun ulkopuolella ei ole hevosta. Tykkimerkkinä Rokin Maxi (3%), joka on hyvä talvihevonen, eikä häviä ainakaan voimissa kenellekään.

Kolmannen kohteen rastaaminen aloitetaan kahdelta pakilta lähtevillä kovanaamoilla, avoimenluokan Stonecapes Queilalla ja Ice Winella. Mikäli matkalla ei ole epäonnea, jyräävät ne luokallaan korkealle. Perusmatkan Tajfunrain oli Vermossa hyvä kakkonen keulasta ja saa nytkin hyvän reissun kärkipäässä. Samoin Like Di Serafino, jonka luokka tiedetään, mutta tamma palaa yli vuoden paussilta. 20m pakilta mukaan vielä huippukuntoon Super Topaz.

Neljäs lähtö selvitetään kahdella merkillä. Mr Stahl on kolunnut kovia ikäluokkalähtöjä ja starttaa nyt rahasarjassa. Rattailla vahvistaa ensimmäistä kertaa Santtu Raitala. Toinen merkki on Arnie’s Emilie, joka on tehnyt aivan järkyttävän kovia juoksuja ja on siksi niukka suosikkimme, joillekin jopa ideavarma-ainesta.

Kuudes kohde vaatii runsasta rastitusta. Suosikiksi pelattu Quite A Lover on kunnossa, mutta voittaa harvakseltaan. Lindy Poppins (2%) lataa keulaan ja sille kelpaisi ainakin Astrumin selkä. Joka tapauksessa molemmat saavat hyvän reissun kärkipäässä. go West Young Manin lähtöpaikka on hyvä ja ruuna punnertaa aina rehdisti maaliin saakka. Pommina vielä mukaan hyvä talvihevonen, Conny Sisu (0%).

Päätöskohde pelataan neljällä merkillä. All Star Mint on selkeä suosikki. Kuljettaja Tapio Perttusen mukaan kyuseessä on hevonen, millä ajetaan aina voitosta. Ensimmäinen varmistus on Fazimo. Juha Utalan ruuna on venynyt tehtävien kovetessa ja onkin voittanut viidestä edellisestään peräti kolme. Mr. Reddington päästänyt taulunsa hiukan sekaisin, mutta ei kunto ole minnekään kadonnut. Jättiyllärinä mukaan vielä väkivahva Ashley Face (3%), joka menee matkan (3100m) ja runttaa lopussa monesta ohi.

Lähtö1: 11

Lähtö2: 1,3,7,8

Lähtö3: 1,4,11,15,16

Lähtö4: 4,11

Lähtö5: 4

Lähtö6: 2,3,7,9,11

Lähtö7: 9,10,14,15 Vihjerivin hinta: 40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *