Man City -2 ah

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikkona betsaillaan brittifutista. Tarjolla on yksi rästipeli Championshipista ja yksi mielenkiintoinen ottelu FA Cupin puolelta.

Championship: Reading-Brenford (klo 21:00)

Kotijoukkue Reading oli pelivihjeessämme myös edellisessä kotiottelussa. Tuolloin Royals kohtasi kovan Bournemouthin ja paukutti taululle komeat 3-1-voittolukemat. Viime lauantaina Reading väänsi tiukan 0-0-tasapelin Stoken vieraana.

Kausi on ollut kokonaisuutena Readingille huikea menestys. Joukkue on yhä kiinni jopa suorassa nousupaikassa, eikä alkukauden hurja lento ole taittunut niin paljon, mitä odotettiin. Joukkue on pelannut tappioitta seitsemän ottelua saldolla 4-3-0 ja hävisi edellisen kerran juuri Brentfordin vieraana…

Vierailija Brentford jatkoi lauantaina hurjaa menoaan ja kaatoi laatujengi Middlesboron vieraissa peräti 1-4. Bees joutui heti ottelussa tappioasemaan, mutta ei siitä hätkähtänyt. Lopulta runsasmaalinen vierasvoitto oli täysin ansaittu lopputulos.

Brentford venytti samalla tappiottoman putkensa jo 14 otteluun. Saldo on hurja 10-4-0. Joukkue on ollut liekeissä etenkin viime otteluissa, joissa se on latonut maaleja kuin liukuhihnalta: 4-1 vs Boro, 3-2 vs Bristol City ja 7-2 vs Wycombe. Brentford on juuri nyt sarjan vahvin joukkue.

Ottelu on ennakkoon erittäin mielenkiintoinen vääntö kahden huippujengin välillä. Vedonlyöntimarkkina asettaa matsin jostain syystä turhan vähämaaliseksi. Peräti 9/10 edellisestä Readingin kotipelistä on yli 2,5 maalin tuloksia, ja Brentford paukuttaa maaleja hurjalla itseluottamuksella.

Me näemme O2,5 vaihtoehdon selkeänä suosikkina, vaikka viikkopelissä onkin ylimääräistä rasitusta. Pelataan yli 2,5 maalia n 2,15 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 54 %. Voit myös pelata Readingia eri tasoitusmuodoissa, sillä Brentfordista on tehty aivan liian suuri suosikki otteluun.

 

FA Cup: Swansea-Manchester City (klo 22:00)

Kotijoukkue Swansea otti perjantaina huipputärkeän voiton Championshipin kärkikamppailusta. Swans kohtasi kotikentällä sarjaa johtavan Norwichin ja nappasi puhtaan 2-0-voiton. Me vihjasimme ottelussa myös Swansean menestystä.

Kyseessä oli jo kymmenes peräkkäinen tappioton ottelu, kun FA Cup lasketaan mukaan. Swansea on kerännyt näistä matseista todella hienon saldon 8-2-0. Edellisen kerran joukkue hävisi lähes kaksi kuukautta sitten Derbyn vieraana.

Vierailija Manchester Cityllä on myös takanaan todella tärkeä voitto. Guardiolan joukot suorastaan murskasivat Liverpoolin Valioliigan kärkimatsissa sunnuntaina. City oli ylivoimainen kaikissa tilastoissa ja nappasi komean 1-4-voiton.

Sunnuntain voitto oli jatkoa Cityn uskomattomalle voittoputkelle. Takana on jo 14 voittoa peräkkäin kaikki kilpailut mukaan luettuna! Tappioita joukkue ei ole kärsinyt 21 otteluun ja ainoastaan yhden selkäsaunan 31 matsiin. City on kiistatta aivan omaa luokkaansa Englannissa juuri nyt.

Swansea on pelannut hienon kauden ja pärjännyt hyvin myös FA Cupissa. Joukkueen fokus lienee nyt Championshipissa, jossa tarjolla on todella harvinainen nousupaikka Valioliigaan. City lepuuttaa myös varmuudella, mutta Guardiolan penkiltäkin löytyy hurjasti laatua.

Emme usko Swansean kykenevän Cityn pysäyttämiseen tässä matsissa. Paukkuja on säästettävä sarjapeleihin, jotka jatkuvat todella kovalla tahdilla tulevina viikkoina. Betsataan Man City -2 aasialaisella tasoituksella in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 54 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *