Vancouver ML

KERROIN

2.03
0
pv
0
t
0
min
0
s

Canucks koki ruman 2-6 kotitappion Calgarya vastaan ja lähtee sisuuntuneena hakemaan kotivoittoa ikään myös tappion kokenutta Nashville Predatorsia vastaan. Kaksi äskettäin hävinnyttä on aina hyvä match-up ja Nashville varsinkin hävisi jopa hieman epä-ansaitusti.

Ennen Edmonton tappiota 3-2, oli Nashvillella kasassa kaksi vierasvoittoa maalilla ja tässäkin ottelussa Nashville kontrolloi ottelua melkein 2 erän verran ja Edmontonin kavennus ylivoimalla oli vähintäänkin onnekas. Vancouver taas pelasi kelpo ottelun 3-2 tilanteeseen, kun joukkueen tähdellä Elias Pettersonilla petti hieman kisakasetti ja joukkueella murtui samalla selkäranka. Canucks keskushyökkääjä Adam Gaudette tiivisti sen hyvin: “Kilpailemme playoff paikoista ja jokainen ottelu on tärkeä. Hetki imi meidät hieman liikaa mukaan itseensä ja kadotimme oman kiekon.”

Tästä voimme siis päätellä, että pelirohkeus ja oma tekeminen ovat avainasemassa eikä tempoilla turhaan vaan järkevästi. Nashville pitää pakan tasaisena joten tämä tulee osittain myös luonnostaan pelin virtauksen ja luontaisen tasapainon mukana.

Nashville haluaa siis jatkaa hyvää vieras virettä ja Vancouver haluaa unohtaa edellisen Calgary ottelun. Tämä ottelu on ennakkoon todella tasainen ja suoraan sanottuna kolikonheitto. Nashville on onnistunut pitämään puolustuksen tiiviinä 3 vieraspeliä, mutta kauden saldo ei heitä mairittele totuttuun tapaan. Vancouver on myös osoittanut löytäneensä lääkkeet Predatorsin murtamiseen aiemmin. Joten tässä ei voi ihan allekirjoittaa sitä, että Canucks olisi näin selkeä altavastaaja.

Monet katseet kääntyvät nuoriin ruotsalaisiin Forsberg ja Petterson. Voi olla myös varma siitä, että Elias Petterson ei törttöile kahta ottelua putkeen, välillä vaan keskittyminen pettää. Hyvää kiekkoa luvassa, mutta nyt on mahdollista, että ensimmäistä kertaa tällä vierasrundilla Nashvillen palapeli murtuu. Boeser on poissa ottelusta mikä on luonnollisesti iso takaisku, mutta ei kuitenkaan niin iso etteikö kelpaisi peliksi.

Lukemien tippuessa mihin tippuvat on pakko napsia lapulle Canucks ML ilta 2.03 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *