Washington DNB

KERROIN

1.89
0
pv
0
t
0
min
0
s

Capitals päättää neljän ottelun kotipelien juhlan, kun vieraaksi tulee vanhan valmentajan Barry Trotzin Islanders. Molemmat joukkueet ovat vähän kompuroineet viime aikoina. Capitals 6-4-0 ja Islanders 4-4-2 viimeiseen kymmeneen.

Isot uutiset ensin. Samsonov on todella todennäköisesti taas tolppien välissä ja Capitals näyttää eri joukkueelta. Holtby teki kaiken minkä kykeni Flyersia vastaan tullessa 2-7 nöyryytyksessä. Mutta fakta on se, että tulokas Samsonov tekee huomattavasti enemmän. Capitalsin tähtihyökkääjä Alexander Ovechkin jahtaa edelleen uransa 700 maalia. Hän on ollut viimeisen satasen välin uransa toiseksi parhaassa vauhdissa. Puristaako maila? Tuskin konkarilla.

Toisessa päässä aloittanee “Varly” Varlamov näin kavereiden kesken. Alla on todella hyvä ottelu Tampaa vastaan ja entisellä Capsin miehellä ei varmasti puutu näyttöhaluja.

Suoraan sanottuna tämä on vain yksi niistä otteluista. Islanders on fittimäinen vastustaja vaikka he eivät ole kovinkaan kuumia tällä hetkellä. Parhaimmillaan hyvin organisoituja ja eivätkä anna tuumaakaan periksi, Trotz on myös takuuvarmasti motivoitunut. Joku voisi varmasti myös argumentoida löylytyksen jälkeisen turhautumisen puolesta, mutta tämä Capitals on armoton eläin.

Tähtiveska takaisin, latautunut Ovie (kaikki tiedämme, että vähän kurkki väkisin mielessä) ja mahdollisuus päättää kotiputki tyylillä entistä valmentajaa vastaan, kaiken lisäksi selkäsaunan jälkeen. Tuntuu hyvältä lähtökohdalta.

Antaa Capsin lentää ja otetaan in Washington Capitals voitto talteen @ 1.89 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *