Happee -2,5

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Steelers-Happee (klo 18.30)

Steelers on yllättävän vahvan startin jälkeen pudonnut kauden edetessä tasaista tahtia sille tuttuun kellarikerrokseen ja illan kamppailuun joukkue lähtee sarjataulukon 11. sijalta. Kamppailu suorastasäilymisestä on bottom-5 ryhmien välillä todella tiukka, joten kaikki pisteet tässä vaiheessa olisivat todella tärkeitä. Hämeenlinnalaiset ovat kokeneet loukkaantumisrintamalla todella isoja menetyksiä, kun alkukaudesta loukkaantunut Teuvo Kinnunen teki sairastuvalla loppukaudeksi tilaa joukkueen ehdottomasti tärkeimmälle pelaajalle Markus Siproselle, joka koki kovia SPV-ottelun alkuminuuteilla. Näin ollen Teräsmiehet rypistävät kauden loppuun ilman kahta avainpelaajaansa. Siprosen poissaolosta ei kuitenkaan viime ottelussa ollut tietoakaan kun Steelers oli viritellä todellista jättipommia haastaen sarjakärki Classicin aina jatkoajalle asti. Kapteeni Jarno Mäkinen pelaa uskomattoman hyvää kautta, johtaen koko sarjan puolustajien pistepörssiä. Siprosen loukkaantumisen myötä tulosvastuu lepää pitkälti Daniel Megyaszain viisikon harteilla, joksin Nico Matilainen on yhdessä Niko Einiön kanssa todellisia täsmäaseita esimerkiksi ylivoimalla. Tolppien välissä Eero Kosonen on pienten terveysmurheiden jälkeen jälleen täydessä iskussa ja antaa tällä saralla jälleen kilpailuetua kotijoukkueelle.

Happee on ollut viime kierroksilla yksi sarjan parhaimpia joukkueita ja sarjan todellinen kestomenestyjä on jälleen löytämässä virettään pudotuspelien lähestyessä. Alla on nyt neljä peräkkäistä voittoa ja etenkin Nokian KrP:en sekä SPV:en päänahat näyttävät seinällä varsin hyviltä. Viimeksi Happee haki täyden pistepotin Tikkurilasta ja 3-4 loppulukemista huolimatta ero olisi voinut olla Hirvien hyväksi paljon enemmänkin. Peter Kotilainen on nakutellut jälleen yli 50 tehopisteen rajan puhki mutta tämän takanakin tahti on ollut todella tasaista. Kesken kauden hirvipaitaan palannut Jami Manninen on iso palanen yhdessä Paul Kotilaisen sekä Roni Laasosen kanssa ja nuori Matti Minkkinen on päässyt viime otteluissa nauttimaan isojen poikien tarjoiluista. Puolustpäässä Jonne Junkkarinen sekä Emil Ukkonen käväisivät molemmat maajoukkueen mukana viikonloppuna ja herrat Iiro Lankinen ja Joel Lahti olisivat molemmat heittämällä ykkösnimiä illan vastustajan takalinjoilla.

Steelers on historian valossa onnistunut olemaan Happeelle hyvinkin vaikea vastus ja kauden ensimmäisessäkin kohtaamisessa Teräsmiehet yllättivät nappaamalla Monnarilta täyden pistepotin matkaansa. Nyt lähtökohdat ovat kuitenkin hyvin erinlaiset ja todella isoista loukkaantumisista kärsivän kotijoukkueen pitäisi olla nousukuntoiselle Happeelle melko kevyt suupala. Siipirikkoinen Steelers taisteli komeasti vielä Classicia vastaan, mutta allekirjoittanut ennustaa todellisuuden iskevän hämeenlinnalaisten kasvoille jo melko nopeasti. Happee on Loimua Areenan keskiviikkoillassa selkeä ennakkosuosikki ja peleihin napataan vieraiden vähintään kolmen maalin voitto in mahtavalla tasan kahden kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *