Jukurit

KERROIN

2.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pitkä Liigakausi on loppusuoralla, ja tällä viikolla pelataan runkosarjan viimeiset kierrokset. Poimimme tiistain otteluista kaksi mielenkiintoista pelivalintaa.

KooKoo-HIFK (klo 18:30)

Upean kauden pelannut KooKoo taistelee kauden loppumetreillä vielä täysillä playoffsien kotiedusta. Lukko ja Ilves ovat neljän pisteen sisällä, joten paljon ehtii vielä tapahtua kolmen kierroksen aikana. Ainakin kenraaliharjoitus sujui hyvin, sillä kouvolalaiset kaatoivat lauantaina Kärpät vieraissa.

KooKoo on ollut yleisellä tasolla vahvassa iskussa aivan kauden alkua lukuun ottamatta. Viime viikkoina joukkue on pudottanut hieman keskivertoa enemmän pisteitä, mutta ei mitenkään hälyttävästi.

Positiivista on maalivireen selkeä parantuminen. Kärppiä vastaan neljä maalia on aina kova suoritus. Kahdessa edellisessä kotipelissä KooKoo murskasi Lukon 6-3 ja Sportin peräti 7-1. Hyökkäyspäässä on nyt kaivattua rentoutta.

HIFK tulee sijoittumaan sijoille 5-6, jos mitään ihmeellistä ei päätöskierroksilla tapahdu. Tämä on pettymys odotuksiin nähden, mutta ei nyt realistisesti kuitenkaan montaa sijaa. Playoffsien kotietu jää silti haaveeksi.

Helsinkiläiset tulevat otteluun kohtalaisessa iskussa. IFK hävisi Ilvekselle epäonnisesti 3-2 viime viikolla mutta kyseessä oli ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla kahdeksaan yritykseen. Joukkue on vääntänyt paljon todella tiukkoja otteluita.

Stadilaisten riesana ovat olleet pitkin kautta loukkaantumiset. Parasta kokoonpanoa ei saada myöskään tiistaina lauteille.

Tämä on ottelu, joka sytyttää taatusti molemmat osapuolet. Uskomme KooKoon jatkavan hyökkäysvoittoista kiekkoa, ja IFK:n luulisi olevan sopiva ”tanssipartneri” vauhdikkaaseen iltaan. Betsataan yli 4,5 maalia in 1,80 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 63%.

noopener”>

SaiPa-Jukurit (klo 18:30)

SaiPan rimpuilu säälipleijari-paikoista on päättynyt jo jokin aika sitten. Tämä on myös näkynyt joukkueen otteissa hyvin erilaisena pelityylinä. SaiPa on hyökännyt normaalia rennommin, mutta samalla oma pää on vuotanut rajusti.

Joukkue jäi täysin lanan alle Raumalla ja hävisi myös xG:n valossa tylysti 8-0. Edellisessä pelissä SaiPa oli lähes yhtä pahasti TPS:n myllyssä, mutta voitti jotenkin ihmeellisesti ottelun maalein 2-4. SaiPan xG:t ovat olleet viime aikoina järkyttävän huonoja.

Lappeenrantalaisilla on myös ongelmia kokoonpanon kanssa, sillä sivussa on paljon käyttökelpoisia miehiä. Lauantaina SaiPalla on edessä myös seuraikoni Ville Kohon juhlaottelu, mikä voi häiritä keskittymistä tähän.

Jukureilla ei ole myöskään ollut asiaa säälipleijareihin pitkään aikaan. Tämä ei ole mikään erityinen shokki, sillä mikkeliläiset myös povattiin sarjan hännille. Joukkue on esiintynyt tästä huolimatta oikein pirteästi.

Viime viikolla Jukurit kaatoi JYPin 3-1 kotikaukalossa ja tätä edelsi myös hieno 3-4 vierasvoitto Tapparasta voittolaukauksien jälkeen.

Mielestämme Jukurit on näistä asetelmista jopa selkeä vierassuosikki. in 2,45 riittää hyvin peleihin 44% arviolla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *