Valencia

KERROIN

2.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan playoffsit jatkuvat tällä viikolla. Tiistaina pelataan kaksi herkullista kamppailua, joissa on tarjolla myös hyvää pelattavaa.

Valencia-Atalanta (klo 22:00), tilanne 1-4

Valencia hakee jatkopaikkaa hyvin vaikeasta tilanteesta. Kolmen maalin takamatka ei ole tosin mikään mahdottomuus, kun huomioi avausosan tapahtumat. Valencia olisi hyvin voinut tehdä pari maalia lisää kaikista paikoistaan.

La Ligassa joukkue on viime aikoina jatkanut koko kaudelta tuttua trendiä. ”Lepakot” ovat yhä tappioitta kotiyleisönsä edessä saldolla 8-6-0, ja edellisessä kotimatsissa kaatui myös Betis 2-1. Viime perjantaina Valecia oli vaikeuksissa Eibarin vieraana hakien ottelusta 1-1 -tasapelin.

Vierailija Atalanta murskasi Leccen reilu viikko sitten vieraissa lukemin 2-7. Joukkue on pelannut yhdeksän edellistä liigapeliä saldolla 6-2-1 ja tehnyt peräti neljässä näistä otteluista viisi maalia tai enemmän!

Hurjista murskajaisista huolimatta, bergamolaisilla ei ole mitään asiaa Serie A.n kärkikamppailuun. Atalanta on 15 pistettä perässä Juventusta. Joukkue hakee kyllä paikkaa Mestarien liigaan myös ensi vuodeksi, joka on täysin vielä saavutettavissa.

Vedonlyöntimielessä Valencialla on tässä tilanteessa selkeä etu, sillä Atalanta voi hyvin hävitä matsin 1-2 maalilla ja mennä silti jatkoon. Vieraiden ei tarvitse esim. 1-0 tai 2-1 tilanteessa juuri panikoida. Tämä asetelma ei kyllä näy kertoimissa riittävästi.

Betsimarkkina myös aliarvioi Valenciaa 4-1 -avausosan jälkeen. Pelitapahtumien mukaan vieraat olivat vähintään yhtä hyviä ja loivat paljon tilanteita, mutta viimeistely vain meni tällä kertaa näin.

Pelaamme Valencian voittoa in 2,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40%.

RB Leipzig-Tottenham (klo 22:00), tilanne 1-0

RB Leipzig otti niskalenkin Tottenhamista jo avausosassa ja pääsee hakemaan jatkopaikka 1-0 -johdossa.

Kotijoukkueen kenraaliharjoitus ei sujunut tähän tärkeään otteluun parhaalla mahdollisella tavalla. RBL pelasi nihkeän vieraspelin Wolfsburgia vastaan ja päätyi 0-0 -tulokseen. Tätä edeltävä Bundesliigaottelu päättyi kotona 1-1 Leverkusenia vastaan myös heikolla esityksellä.

Kokonaisuutena Leipzigin tilanne on kuitenkin hyvä. Takana on kuusi tappiotonta ottelua saldolla 3-3-0, joiden aikana RBL ei ole päästänyt kuin yhden ainoan maalin. Lisäksi avausosa joukkueiden välillä meni xG:n valossa selkeästi saksalaisille.

Vierasjoukkue Tottenham on yrittänyt saada Valioliigakauden uuteen nousuun Jose Mourinhon alaisuudessa. Spurs paransikin otteitaan heti ”Moun” otettua ohjat, mutta viime aikoina meno on hyytynyt. Taustalla ovat osittain pahat valtavat kp-ongelmat, kun ykköskärjet Son & Kane ovat sivussa. Edellä mainittu kaksikko ei tule pelaamaan myöskään Leipzigiä vastaan.

Tottenhamin kenraali sujui Leipzigin tavoin nihkeästi. Spurs haki 1-1 -tasapelin Burnleyn vieraana, mutta jäi xG:n valossa selkeästi matsissa kakkoseksi. Joukkue ei ole voittanut kolmeen liigapeliin eikä ole missään nimessä parhaimmillaan juuri nyt.

Eurocupien 2. osaottelut ovat yleensä aina ensimmäisiä runsasmaalisempia. Nyt vastakkain on lisäksi kaksi maalimääriltään hyvin ”overia” joukkuetta. Avausosan tulokseen tai RB Leipzigin pariin vähämaaliseen matsiin ei kannata reagoida liikaa.

Me betsaamme yli 2,5 maalia in 1,71 kertoimella. Todennäköisyys tapahtumalle on 65%. Tämä on luonteeltaan ottelu, joka aukeaa railakkaaksi hyökkäyspeliksi ennemmin tai myöhemmin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *