Hull (1X2)

KERROIN

2.2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Championshipin kauden 41. kierros jatkuu keskiviikkona kuudella ottelulla. Löysimme tarjonnasta pari maistuvaa peli-ideaa.

Birmingham-Sheffield United

Kotijoukkue Birmingham onnistui katkaisemaan lauantaina huolestuttavan tappioputkensa, joka oli venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi. Brummies hätyytteli vuoden vaihteessa jopa playoffs-paikkoja, mutta nyt joukkue on romahtanut taulukon toiseen päähän.

Tappioiden lisäksi Birminghamia rasittaa joukkueen saama 9 pisteen rangaistus Englannin jalkapalloliiton talouspykälien rikkomisesta. Ex-managerit Gianfranco Zola ja Harry Redknapp saivat aikaan niin isot tappiot pelaajakaupoillaan, että seura ylitti sallitut rajat.

Rangaistuksen myötä Birminghamin kausi on käytännössä ohi – etenkin Leeds-voiton jälkeen. Sarjapaikkaan riittänee hyvin 46-48 pistettä, jotka joukkue kyllä saavuttaa helposti kuuden kierroksen aikana.

Vierailija Sheffield United otti myös 1-0 voiton lauantaina sarjan kärkipään joukkueesta. Blades kaatoi kovan Prestonin vieraissa vahvalla esityksellä. Kyseessä oli uskomaton kahdeksas nollapeli yhdeksän edeltävän ottelun aikana.

Ainoa kauneusvirhe Sheffield Unitedin huikeassa menossa on 2-3 kotitappio Bristol Citylle parin viikon takaa. Kokonaisuutena joukkue on ollut kyllä Norwichin ohella ehdottomasti sarjan eliittiä kevään aikana.

Birmingham ja Sheffield Unitedin välillä on tällä hetkellä reipas tasoero. Sheffield United hakee suoraa nousua Valioliigaan, ja tässä kisassa eivät tasapelit riitä edes vieraskentällä. Blades hakee voittoa loppuun asti, ja Birmingham pitäisi kaatua kyllä nykykunnossa ilman tuskia.

in kerroin 2,25 kelpaa hyvin peleihin, sillä arvioimme Sheffield Unitedille noin 50 prosentin todennäköisyyden voittoon.

Hull-Wigan

Paluuta Valioliigaan jahtaava Hull lähtee keskiviikon kamppailuun hyvistä asetelmista. Tiikerit ovat napanneet kaksi voittoa putkeen sarjan häntäpään joukkueista ja pysyneet iskuetäisyydellä playoffs-paikoista.

Hull kaatoi lauantaina Readingin vakuuttavasti 3-1 kotikentällään ja haki pisteet ennen maaottelutaukoa Ipswichiltä maalein 0-2. Hull on ollut surkean alkukauden jälkeen yksi sarjan kovimpia kotijoukkueita: saldona on 8-3-0 edellisestä 11 ottelusta KCOM stadionilla.

Vierasjoukkue Wigan on sarjanousija, jonka kausi on edennyt hyvin odotetusti sijojen 15-20 maastossa. Latics on saanut puristettua myös viime aikoina arvokkaita pisteitä. Lauantaina joukkue haki 2-2 -tasapelin Bristol Cityn vieraana. Tätä edelsivät hyvät kotipelit Brentfordia ja Boltonia vastaan.

Wigan on perustasoltaan sarjan alemman keskikastin joukkue, joten luokkaeroa keskiviikon isäntään löytyy reilusti. Vedonlyöntimarkkinan asettamat kertoimet eivät kuitenkaan heijasta tätä tasoeroa. tarjoilee kotivoitosta jopa 2,20 kertoimia, mikä on todella pahasti liikaa.

Hull on hyvin motivoitunut myös playoffs-paikan suhteen. Suotuisilla tuloksilla joukkue nousisi keskiviikkona vain parin pisteen päähän nousupaikoista. Mitään motivaatioetua ei tässä kohtaa ole syytä laskea Wiganin suuntaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!