Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan kierrokselle varmat lyödään kakkoskohteeseen ja päätöskohteisiin. Toisen lähdön The Next One USoli mainio keulan takaa ja keulasta Porin ja Vermon maileilla. Matka pitenee nyt puolella kierroksella mutta varsinkin Vermossa tuntui vauhtivaroja jääneen vielä varastoonkin. Kuudennen lähdön Le Gros Bill on hallinnut kahta edellistä lähtöä mielinmäärin keulasta. Nyt sisäpuolelta starttaavat nopeat avaajat, mutta Le Gros Bill on niin hurja peli, että pystyy voittamaan tämän lähdön muillakin juoksun kuluilla. Päätöskohteeseen pelataan Willow Pride varmaksi keula-psyykillä. An-Dorra on ensimmäistä kertaa isojen tyttöjen sarjassa, mutta on venynyt tähän asti aina tarpeen mukaan. Stonecapes Queila saa namureissun Willow Priden selässä ja kuuluu myös ajoissa lapulle, jos varmistella haluaa.

Ensimmäiseen lähtöön haetaan yllätystä. Sahara Sandstorm5%, Captain Morgan U.S. 10% ja keulaan ampaiseva Orlando Knick 10% ovat maistuvia merkkejä. Suosikki kaksikk9 Com Milton ja Real Red tietenkin myös lapulle hyviltä paikoilta.

Kolmannen kohteen suosikki Hetviina on perinyt pois jääneen Suven Sametin prosentit, joten pelijakaumassa on vääristymää. Isketään tähän ja painetaan lapulle yllätyksiä. R.R. Valssitar 7% oli oikein mainio toinen Vermossa, kun kaikki kengät päästiin riisumaan. Aurotar 6% ja Elias Juonetar5% ovat ihan mahdollisia menestyjiä tarkan reissun jälkeen. Marmardu saanee ykkösradalta hyvän reissun.

Neloskohteen ykkösmerkki on Mark More. Benobi Zet 3% on kunnossa ja hyvällä lähtöpaikalla. Takaa kovat No Limit Royalty ja Way To Go kuuluvat ajoissa peleihin. Mukaan vielä Frankenstein Am6%.

Kirroksen vaikein veikattava on viitos kohde. Tähän kannattaa laittaa paljon merkkejä. Vihjerivi vedetään seitsemällä valjakolla, eikä vieläkään ole turvallinen olo. Kylmäveri lähdössä startataan peräti neljältä eri paalulta. Perusmatkan kovimmat lienevät keulaan pääsevä Arkenttiina, sekä juoksulangalta hyvin matkaan pääsevä Hipsun Poju. 20m pakilta mukaan voitokas Tuuskanen, sekä kovassa kunnossa oleva Karlo. 40m takamatkalta nopea Raggari. Peräti 60m hyvitystä antaville Morisonille ja Pyörylän Paronille tulee kyllä kiire, mutta tehtävä ei ole silti porukan parhaille hevosille mahdoton.

 

Lähtö1: 1,2,3,4,7

Lähtö2: 2

Lähtö3: 1,7,8,10,11

Lähtö4: 2,3,5,10,11

Lähtö5: 2,6,10,12,14,15,16

Lähtö6: 5

Lähtö7: 3. Vihjerivin hinta: 43,75e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *