ASSE-Montpellier O2.5

KERROIN

1.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain futistarjonta alkaa vähenemään, kun yhä useampi talvisarja siirtyy kesätauolle. Löysimme pelilistoilta tällä kertaa kaksi totals-betsiä: toisen Ruotsista ja toisen Ranskasta.

Allsvenskan: Hammarby-Sirius (klo 20:00)

Ruotsin Allsvenskanissa käynnistyy perjantaina kauden 8. ottelukierros. Sarjassa on nähty jo mielenkiintoisia yllätyksiä – katsotaan, saadaanko sellainen aikaan myös Tukholmassa!

Kotijoukkue Hammarby oli viime kevään komeetta Allsvenskanissa. Bajen johti sarjaa ja teki maaleja liukuhihnalta, mutta hiipui lopulta neljänneksi. Tämä kausi on lähtenyt käyntiin rauhallisemmin, mutta Hammarby näyttää saaneen koneensa käyntiin.

Bajenin kausi alkoi kolmella voitottomalla ottelulla, mutta neljä edellistä kierrosta on kulkenut jo saldolla 3-0-1. Joukkue kaatoi viikko sitten Örebron vieraissa 2-3, ja tätä edelsi voitto Djurgårdenista kotona 2-1.

Hammarbyn kausi on ollut viime kevään tavoin runsasmaalinen: joukkue on tehnyt maalin jokaisessa ottelussa, minkä lisäksi sen verkkoon on tehty joka kierroksella osuma. Maalikeskiarvo on peräti 3,43 per ottelu.

Vierailija Siriuksen tarina on oikeastaan täysi peilikuva. Joukkue näytti viime keväällä katastrofaalisen huonolta ja käytännössä varmalta putoajalta. Kesän ja syksyn vire nosti seuran lopulta selvästi kuiville.

Myös tämä kevät on edennyt päinvastoin Hammarbyn tekemiseen verrattuna: Sirius voitto kaksi ensimmäistä liigapeliään, minkä jälkeen on tullut lunta tupaan ja rumasti. Takana on kaksi kotitappiota maalein 2-4 IFK Göteborgia ja Elfsborgia vastaan.

Joukkueen puolustus on täysin levällään juuri nyt, joten vierailusta Hammarbyn kotiluolaan voi odottaa todella vaikeaa.

Ottelun maaliodotus on erittäin korkealla, sillä vastakkain ovat lähes kaksi liigan runsasmaalisimmista joukkueista. in aasialainen yli 3,0 maalia kertoimella 1,92 tarjoaa kohtalaisen valuen.

Tämän lisäksi peleihin otetaan rohkeasti in Sirius +1,5 tasoitus kertoimella 1,76. Vedonlyöntimarkkina on ylireagoinut hieman joukkueen huonoon putkeen. Hammarbyn ei kuuluisi olla näin suuri suosikki edes kotonaan.

Jos Sirius saa yhden maalin aikaan, vähintään toinen vedoista osuu.

Ligue 1: Saint Etienne-Montpellier (klo 21:45)

Perjantaina käynnistyy Ranskan pääsarjan 36. ottelukierros. Jokaisella joukkueella on enää jäljellä kolme peliä, joten motivaatiolla alkaa olla merkitystä useissa eri otteluissa.

Kotijoukkue Saint-Etienne on yksi Ligue 1:n takuuvarmoja top 10 -suorittajia. ASSE on nähty europaikkojen tuntumassa vuodesta toiseen, eikä tämä kausi ole poikkeus. Tosin, tänä keväänä joukkueen vahva vire on tuomassa parhaan liigasijoituksen pitkiin aikoihin.

Saint-Etienne on päässyt kovaan iskuun kauden ratkaisuhetkillä. ASSE kaatoi viikko sitten Monacon vieraissa 2-3, mikä oli jo neljäs peräkkäinen voitto. Seitsemän edellistä liigapeliä ovat kulkeneet saldolla 6-1-0. Mikä vakuuttavinta; ASSE on tehnyt vähintään kaksi maalia jokaisessa näistä seitsemästä ottelusta.

Vierailija Montpellier ei jää paljon Saint-Etiennestä jälkeen. ”Monti” on myös sarjataulukossa sijalla viisi, joten kyseessä on klassinen kuuden pisteen kamppailu. Vierasvoitto avaisi Montpellierille vielä saumat päästä neljän, tai jopa kolmen, joukkoon päätöskierroksilla.

Vieraiden pelivire on myös vähintään kelvollinen. Montpellier on pelannut neljä ottelua tappioitta saldolla 3-1-0 ja yhdeksän matsia saldolla 5-2-2. Pari kierrosta sitten se kaatoi jopa PSG:n kotonaan 3-2.

Saint-Etiennen tavoin, myös Montpellier-hyökkäys on todella kovassa tikissä. Joukkue on tehnyt vähintään kaksi maalia peräti kahdeksassa edellisestä kymmenestä ottelusta. Koska vieraille kelpaa matsista vain voitto, ottelun maalimäärä nousee entisestään.

Yli 2,5 maalia in 1,71 kertoimella maistuu todella hyvin. Voit myös pelata vaihtoehtoisesti aasialaisen yli 3,0 maalia tai Saint-Etiennen team totals -overin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!