Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Toto-65 kierros juostaan poikkeuksellisesti Mikkelin huippunopealla radalla. Kierroksen varmat löytyvät alusta ja lopusta. Avauskohteen American Hero on kova peli tähän lähtöön. Pekka Korven ruuna napannee nopeana lähtijänä kakkosradalta keulat ja vetää kyllä pikamatkaa maaliin saakka. Keulasta parhaat juoksunsa tehnyt American Hero on kierroksen todennäköisin voittaja. Toinen varma on päätöskohteen Business School. Ruuna voitti kaksi edellistään Jokimaalla oikein varmoin ottein keulapaikalta. 9-rata on ihan hyvä lähteä ja samanlaisena, kuin kahdessa edellisessä, Business School on erittäin lähellä voittoa.

Toinen kohde pelataan leveästi. Tähtilento on nopea tamma, joka on voittanut 4 kauden kuudesta startistaan. Se päässee voltin kakkoselta niin kovaa liikkeelle, että Jani Ruotsalainen istuu keulassa ensimmäisellä takasuoralla 20m pakiltakin. Valencia on voittanut laukattomia starttejaan tänä vuonna jo 4. Se pääsee Tähtilennon taakse, toiseen sisälle ja pääsee iskemään siitä maalisuoralla. Walene on hevosena niin hyvä, että voi kierrellä 40m takamatkaltakin vaikka koko porukan. Mikkelin nopealla radalla se ei kuitenkaan ole helppoa. Kolme starttia kroppaan tauon jälkeen saanut Tutun Tiltu (2%) voi saada Walenelta vetoavun kirikierroksella. Demeter (7%) on kunnossa, mutta laukat vaivaavat. Mieletön Melinda (11%) kiri Teivossa rehdisti maaliin ulkoratoja ja voi parantaa, kun on saanut pari starttia kroppaan tauon jälkeen. Mukaan vielä Karjalan Ilona (7%) ja potinräjäyttäjäksi Werona (1%).

Kolmannessa kohteessa arpa heitti kaksi kovaa Call It Julion ja Agueron huonoille paikoille pikamatkalla. Hevoset ovat niin kovia, että pikku tuurilla ne voivat silti pärjätä. Little Missy kaksi edellistä on mennyt mönkään, mutta Maaliskuun lopussa se voitti Kuopiossa varmasti keulasta. Nyt sillä on jälleen mahdollisuus keulajuoksuun. Potintekijäksi mukaan Make Me Star (6%).

Neljännessä kohteessa suursuosikki Core saa yhden varmistuksen, koska pikamatka ja lähtörata 12. Core on niin huippuhevonen ja elämänsä kunnossa, että se voi aivan hyvin kierrellä tässäkin selvään voittoon. Varmistukseksi otetaan Sipisee, joka laukkasi häirittynä vähintään hyvän sijoituksen Vermossa 26.4. Laukan jälkeen se tuli tosi kovaa maaliin viidenneksi.

Myös viides kohde on pikamatka 1600m. Suosikki kaksikko Que Tal ja Uncia jakavat lähes 80% pelistä, joten otetaan tähän muutama varmistus iso rahan toivossa. Infinito (4%) saa ykköseltä juoksun kärkipäässä. Samoin Tajfunrain (1%), joka ei ole viimeisisään pärjännyt, mutta koko kauden otannalla se on ollut 9 kertaa kahden sakissa 12 kilpailussa. Girlpower Sisun (3%) juoksu meni Vermossa täysin mönkään, mutta näytti umpipussissa siltä että voimia oli jäljellä.

Lähtö1: 2

Lähtö2: 1,2,4,5,7,9,14,16

Lähtö3: 1,3,8,11

Lähtö4: 8,12

Lähtö5: 1,2,3,4,9

Lähtö6: 9 Vihjerivin hinta: 32e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *