Cardiff +0.5

KERROIN

1.89
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissa on jäljellä enää neljä kierrosta. Perjantaina pelataan kaksi ottelua, joissa riittää panosta molemmilla joukkueilla.

Huddersfield-Luton (klo 20:00)

Kotijoukkue Huddersfieldin masentava kausi jatkuu hermoja raastavana vähintään parin kierroksen ajan – jos ei aivan loppuun saakka. Terriers putosi vuosi sitten Valioliigasta, ja joukkue uhkaa tehdä ”Sunderlandit” eli romahtaa suoraan aina League 1 – tasolle saakka.

Huddersfield on ollut vaikeuksissa heti ensi kierroksista lähtien. Joukkue vaihtoi myös manageria kauden alkumetreillä, mutta suurempaa parannusta otteisiin ei ole missään vaiheessa tullut. Joukkue on kiistatta yksi suurimpia alisuorittajia.

Terriers tulee tähän otteluun kahden 0-0 -ottelun siivittämänä. Viikko sitten saalistettiin vieraspiste Readingilta, tätä ennen kotitasuri Prestonia vastaan.

Vierailija Lutonin lähtökohdat olivat kauteen hyvin erilaiset. Hatters nousi yllättäen League 1 -tasolta Championshipiin, ja joukkueen odotettiin palaavan nopeasti takaisin. Luton onkin ollut sarjan pohjilla pitkät pätkät, mutta nyt joukkue on herännyt taisteluun.

Luton sai toukokuun lopulla managerikseen Nathan Jonesin, joka johdatti seuran huikeaan menestykseen edellisellä kaudella. Jones kuitenkin siirtyi Stoken puikkoihin, josta hän sai viime syksynä monoa. Nyt seurassa pidetty mies on palannut takaisin.

Hatters on pelannut Jonesin johdolla viisi matsia ja hävinnyt niistä vain yhden (1-3-1). Joukkueella on kaikki saumat vielä nousta kuiville, mutta pisteitä tarvitaan juuri tällaisista otteluista.

Huddersfield on asetettu matsissa aivan liian suureksi suosikiksi. Luton on hyvässä iskussa, eikä alisuorittanut Terriers ole kovin todennäköinen voittaja ilman normaalia kotietua. Me betsaamme rohkeasti Luton DNB in 3,34 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Fulham-Cardiff (klo 22:15)

Kotijoukkue Fulham putosi vuosi sitten Valioliigasta, ja lontoolaiset ovat hakeneet pikaista paluuta kirkkaisiin valoihin. Cottagers lähti sarjaan yhtenä ennakkosuosikeista, mutta kausi ei ole sujunut aivan odotetulla tavalla.

Ykköskärki Mitrovic kyllä johtaa maalipörssiä, mutta Fulham on pudottanut siellä tällä liikaa helppoja pisteitä. Nyt joukkueella on takana kolmen 1-0 -voiton putki, mutta Fulham voi kiittää hyvää onnea ja helppoa otteluohjelmaa.

Ennen tätä voittoputkea Fulham hävisi nousun kannalta tärkeät matsit Brentfordille ja Leedsille, mitkä sinetöivät seuran ulos kahden joukosta.

Cardiff putosi Fulhamin tavoin vuosi sitten Valioliigasta. Walesilaisjoukkue on suoriutunut hyvin pitkälti odotusten mukaan, sillä Cardiffia ei pidetty ennakkoon aivan vahvimpien joukossa. Kuudes sija on tässä vaiheessa hyvä suoritus.

Joukkue tulee Lontooseen tappio niskassaan, sillä Cardiff hävisi yllättäen Blackburnille viikkopelin maalein 2-3. Kokonaisuutena tämä on ainoa tappio seitsemän ottelun sarjassa saldolla 4-2-1, joten emme vedä siitä suurempia johtopäätöksiä.

Fulham ja Cardiff ovat meidän voimaluvuissamme lähes identtisellä sijaluvulla. Fulham ei ole merkittävästi vieraita vahvempi juuri nyt, joten kavennetulla kotiedulla sen suosikkiasema jää marginaaliseksi.

Me pelaamme Cardiff +0,5 maalin tasoituksella in 1,89 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *