KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kaustisen 75-kierros pelataan kolmella varmalla ja revitetään merkkejä muihin lähtöihin. Avaus kohteessa Main Stage on muita päätä pitempi pitkällä matkalla. 26.6 Härmässä Main Stage voitti vastaavan tehtävän kuolemanpaikalta. Kaustisella vastustajien kunnioitus lienee sitä luokkaa, että Main Stage saa painua suosiolla keulaan. Toinen varma otetaan kolmannen kohteen kovaluokkaisesta Tattoo Avengerista. Tattoo Avenger oli Bådenissa 22.6. omaa luokkaansa kiertäen 12-radalta koko porukan. Kolmas varma on neljännen kohteen Hipsun Poju. Härmässä ennätyksensä 22,8a maililla tempaissut Hipsun Poju voittanee keulasta tai selästä, jos vain ravaa.

Toisessa kohteessa ykkösmerkki on sisäradalta starttaava Vellatar. Selistä hyvin toto-sijoja kolmessa viimeisessä napsinut Tamma saa nätin reissun sisäradalla. Lystilän Lento on napannut 7 tolppaa 9 startista ja kuuluu joka lapulle. Harjujen Roomeo on ihan mahdollinen menestyjä, jos pysyy ravilla. Samat sanat pätee Salaliittoon.

Viidennessä lähdössä Feeling Classy pitänee keulat ja voi vetää pitkään. Was Vegaz on voittanut molemmat kesän starttinsa ja saa nytkin hyvän reissun. Midleton on kovassa kunnossa ja pitkästä aikaa siedettävällä lähtöradalla. Enzo Victoryn lähtörata on yön musta, mutta kunto on rautaa. Mukaan vielä keskeltä rataa Pegasos Evo.

Kuudennen kohteen suosikki on ulkoradasta huolimatta Grainfield Aiden. Lähtöradan takia huippuruuna kaipaa varmistuksia. Global Withdrawl yriuttää keskeltä rataa keulaan ja olisi siitä paha lyötävä. Paikasta johtavan takana kisailevat Tito C.A. ja täysin unohdettu Tapiro Jet 3%. Tapiro Jet ei normaalisti hevosena riitä tähän, mutta johtavan takaa, ilman kaikkia kenkiä ori lopettaa pätkällä todella lujaa. Mukaan vielä nopea Majestic Man.

Päätöskohde revitetään. Tammojen 3100m neljältä eri paalulta on erittäin yllätysherkkä. Pelataan valjakot 9-16 ja etupäästä mukaan vielä Very Gone Face ja Cheerful Dream.

Lähtö1: 4

Lähtö2: 1,3,4,5

Lähtö3: 9

Lähtö4: 6

Lähtö5: 1,2,5,6,12

Lähtö6: 1,3,4,5,8

Lähtö7: 2,5,9-16 Vihjerivin hinta: 50e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *