Patrick Mahomes MVP

KERROIN

5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Uusi NFL-kausi starttaa Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä, kun hallitseva mestari Kansas City Chiefs kohtaa Houston Texansin.

Kausi lähtee käyntiin tavallisesta epäselvemmästä tilanteesta, koska koronan vuoksi joukkueiden yhteisharjoitukset ovat jääneet normaalia vähemmäksi, eikä harjoituspelejä ole pelattu lainkaan. Näin ollen varsinkin sellaiset joukkueet, joissa on tapahtunut paljon muutoksia sitten viime kauden tulevat olemaan hankalassa asemassa, kun mahdollisuuksia yhteispelin hiomiseen on ollut huomattavasti normaalia vähemmän.

Yksi asetelmasta hyötyvä joukkue on juuri hallitseva mestari Chiefs, joka lähtee kauteen samalla valmennuksella ja rungolla kuin millä mestaruuskin saavutettiin. Viime kaudella Chiefsin alkukausi ei sujunut odotusten mukaisesti. Tämä johtui suurelta osin siitä, että joukkueen tähtipelinrakentaja ja koko liigan paras pelaaja Patrick Mahomes oli sivussa osan alkukaudesta ja lisäksi pelasi tuon lisäksi pätkän selkeästi puolikuntoisena. Myös tähtireceiver Tyreek Hill oli alkukaudesta pitkän pätkän sivussa.

juhlistaa NFL-kauden alkua!
Klikkaa kuvasta 200% / 200€ talletusbonus uusille in asiakkaille!

Edellisen lisäksi Chiefsin puolustus oli alkukaudesta kehno, mutta paransi otteitaan selkeästi kauden mittaan. Loppukaudesta Chiefs jyräsikin voitosta voittoon, kun hyökkäys oli saatu terveeksi ja puolustus oli parantanut. Tämän kauden arvioissa tunnutaan painottavan liikaa Chiefsin koko viime kauden saldoa, eikä sitä kuinka hyvä joukkue oli loppukaudesta. Näin ollen kauteen lähdettäessä vaikuttaisi olevan sikäli poikkeuksellinen tilanne, että hallitseva mestari on jopa aliarvostettu.

Näin ollen lyödään Chiefsille pari pitkäaikaisvetoa. Koska arvelen, että pysyvyyden vuoksi Chiefsin etu muihin on suurempi runkosarjassa kuin playoffeissa, valitaan mieluummin vetomuodot, jotka ratkeavat runkosarjan perusteella, eikä esim. mestaruusvetoa.

tarjoilee seuraavat kertoimet:

Patrick Mahomes MVP (liigan arvokkain pelaaja), kerroin 5

Kansas City Chiefs yli 11,5 voittoa runkosarjassa, kerroin 1,83

>>> lyö tästä vedot ille

Mahomes on tällä hetkellä kiistatta liigan paras pelaaja ja jos hän pysyy terveenä ja Chiefs menestyy, kuten uskon, niin hyvin pitää muiden onnistua, että tässä kilpailussa hänen edelleen kiilaisi. Arvelen Mahomesin voittavan tittelin n. 25 % todennäköisyydellä. Arvioni Chiefsin vähintään 12 voitolle runkosarjassa puolestaan on 58 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *