Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tornion vihjerivi pelataan Kahdella varmalla. Neljännen kohteen Zogo Match on noussut hurjaan kuntoon. Kolme edellistään voittanut ruuna on tullut paikalta, kuin paikalta. Oulussa se lähti kiriin kolmannesta ulkoa, edeten johtavan rinnalle ja lipui siitä eleettömään voittoon. Joensuussa se irtosi keulasta kauas muiden edelle ja Härmässäkään se ei jättänyt selittelyille sijaa toisesta ulkoa. Mandela Zon on kova vastus, mutta se ei välttämättä ole tauon jälkeen vielä aivan niin kovassa iskussa, etteikö Zogo Match tulisi siitäkin lopussa ohi. Toinen varma pelataan viidenteen kohteeseen. President Lindy on raketti avaaja ja ykkösradalta kokomatkan johto on pikamatkalla todennäköinen. Oulu Grand Prixissä se seurasi kivikovan Global Withdrawln vanavedessä varmasti kakkoseksi täydellä matkalla. Nyt ei ole aivan suomen eliittiä vastassa ja nyt on voiton vuoro.

Avauskohde koitetaan selvittää neljällä merkillä. Sunrise Valkyria yrittää puolustaa ykkösradalta keulat ja olisi siitä lähellä. Johtavan kannastakin se saisi mahdollisuuden. Dainamin on ollut viime juoksuissaan kärkisijoilla ja hyvältä paikalta se on perusmerkkejä. Amongst Stars on äitynyt hurjaan vireeseen ja on tosi voitokas hevonen. Yllättäjänä mukaan lapulle otetaan Extrem Brodde (4%) joka hyvältä paikalta pääsee iskemään läheltä kärkeä.

Toisen kohteen ehdoton ykkösmerkki on 8-radasta huolimatta Bond Eagle. Teivossa hevosen tauluun tuli tahra, kun se oli kipeä ja nyt pikku sairaspaussilta se saa varmistuksia. Father Christmas on noussut kovaan iskuun ja se näkyy tulosrivistössä. Ruuna pystyy tekemään omaa juoksuaan, eikä ole kovin tarkka juoksupaikasta. Enter Mayweather ansaitsisi jo voitonkin. Se on Tehnyt väsymättä töitä kahdessa edellisessä, mutta jäänyt molemmissa harmittavasti toiseksi aivan viime metreillä. Potintekijäksi mukaan täysin unohdettu Scorzone(3%).

Kolmannessa kohteessa pakka on levällään, kun Oulussa kanuuna esityksen tehnyt suosikki Arnie’s Emilie jäi pois. Tämän prosentit perinyt Chrissies Symphony oli viime Tornion startissaan oikein vakuuttava keulasta ja ykkösradalta Niko Jokela istunee jälleen keulassa. All Wild Dreams antaa voltin vitoselta lähdössä tasoitusta, mutta on varmuudella voittomatsissa mukana. Clover Meadow yritti Tornion startissa hätistellä Chrissies Symphonya saamatta kuitenkaan otetta maalisuoralla. Asetelma on nyt sama, mutta otetaan Clover Meadow silti lapulle. Neljäntenä mukaan Ruotsin puolella hyvää jälkeä tehnyt High Hope Laday.

Kuudennessa kohteessa kovaluokkainen Landen Paukku palaa tauolta. 10kk tauko jättää sen verran kysymysmerkkejä, että rastitetaan muutkin kovat takamatkalaiset lapulle. Nyland voi olla näistä se, joka on ensimmäisenä kärjen kimpussa. Välkyn Tuisku on myös lähdöstä nopea, mutta tarvitsisi selkiä eteen, kun ei ole varsinaisesti mikään kiertelijä tyyppi. Koveri (3%) tulee pikku paussilta, mutta kunnossa ollessaan menestyy näissä tehtävissä aina. Mukaan vielä kovaan kuntoon äitynyt Enon Vilppi.

Päätöskohteen suosikki Bubble Effe joutui jäämän pois ja Hector Sisu peri sen prosentit, kohoten jättisuosikiksi. Otetaan kaksi varmistusta ison rahan toivossa. Mahatma Geen voittoputki katkesi Oulussa, kun se joutui lähtemään kiriinsä takapareista tullen maalisuoraa aivan ulkoratoja. Nyt hyvältä paikalta se kuuluu alle 30% pelattuna kupongille. Jättiyllättäjänä mukaan Oulussa toisesta ulkoa voittanut Ivar Journey (1%).

Lähtö1: 1,3,4,7

Lähtö2: 1,7,8,10

Lähtö3: 1,5,10,12

Lähtö4: 7

Lähtö5: 1

Lähtö6: 8,9,10,11,13

Lähtö7: 2,3,7 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *