JYP

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina kuuden ottelun kierros. Peli-ideamme löytyy ottelusta JYP-Jukurit.

JYP seilaa tällä hetkellä komeassa kolmen ottelun voittoputkessa. Tulosta on alkanut syntyä, kun joukkueen kokeneemmasta kaartista on löytynyt vastuunkantajia. Esim. Ossi Louhivaara leijaili pitkään varjojen mailla, mutta mies on tehnyt maalin jo kolmessa ottelussa peräkkäin. Näitä kokeneita tasonnostajia on JYP-leirissä ehdottomasti odotettu ja myös tarvittu.

Puolustaja Jake Newton palasi Jyväskylään samalla kuin Eklundin sopimus purettiin. Tämä on selkeä parannus etenkin hyökkäyssuuntaan. Tällä kertaa on oletettavaa, että Newton saa myös runsaasti roolia jyväskyläläisten ylivoimassa. Hyökkäyspäässä erinomainen Newton tuo taatusti lisää työkaluja JYPin heikohkoon ylivoimapeliin.

Jukurit yllätti erittäin lepsusti pelanneet Kärpät edellisessä ottelussaan. Oululaiset esiintyivät erittäin haluttomasti ja jopa ylimielisen löysästi. Jukurit tarttui tarjoiluun ja korjasi pisteet kovalla asenteella pelaten. Henkisesti kyseessä oli erittäin iso voitto kahden tappiopelin jälkeen.

Joukkue roikuu kuin roikkuukin mukana taistelussa kympin sakkiin. Jukurit on ollut uppoamassa useaan kertaan, mutta sitkeä ryhmä se ehdottomasti on.

JYP:in suunta on niin vahvasti ylöspäin, että vaikea uskoa Jukureiden pystyvän hidastamaan sen matkaa kohti pudotuspelejä. Kotivoitto maistuu, mutta kertoimet ovat varsin hyvin kohdallaan. Isoa valueta ei löydy, joten tartutaan in markkinatoppin JYPin suorasta voitosta hieman normaalia pienemmällä 2/5 panostuksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!