St.Louis- Rangers 1

KERROIN

1.78
0
pv
0
t
0
min
0
s

St.Louis on Läntisen Konferenssin kärjessä 63:lla pisteellä. Kotiotteluista Blues on napsinut 33 pistettä saatavilla olleista 44:stä. Yön ottelusta Bluessilla on hakusessa jo 8. perättäinen voitto. Blues on tullut pitkään toimeen ilman Vladimir Tarasenkoa, mutta kasassa on silti jo komeat 143 osumaa. Bluessista on vaikea hakea heikkouksia ja onkin varsin todennäköistä, että joukkue kamppailee tänäkin vuonna tosissaan Stanley Cupista.

Vaikka Rangers naarasi kesän siirtomarkkinoilta supertähti Artemi Panarinin ja huippu puolustaja Jakob Trouban on joukkueella vielä pitkä matka terävimpään kärkeen. Omaa tarinaansa Rangerssin maalilla kirjoittaa Igor Shestyorkin, joka on aloittamut NHL uransa komeasti kahdella voitolla. Pietari SKA:n entinen tähtivahti aloitti kautensa farmissa, mutta huippu otteet siellä nostivat miehen jo kirkkaampiin valoihin. Rangersin pelaaminen on sujunut kotona kohtalaisen mallikkaasti, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Edelliset 6 vierasottelua on tuonut joukkueella ainoastaan yhden voiton.

 

Joukkueiden taso on merkittävä ja kun huomioidaan Bluesin vahva koti pelaaminen ja Rangerssin heikko vieras pelaaminen on valintamme yön otteluun iltä: St.Louis- Rangers 1 (1.78)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *