Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikon vihjerivi pelataan yhdellä varmalla. Kolmannessa kohteessa luotamme Eventful Swamp:in koko matkan johtoon. Ykkösradalta lujaa lähtevällä ruunalla näkyy taulussa pelkkiä ykkösiä ja kakkosia. Viime startissaan sen kiri riitti, toisesta ulkoa, kakkoseksi. Sen lähdön voitti kivikova Kratos di Quattro. Nyt Esa Holopaisen ajokilla on hyvät saumat pitää ykköseltä keulat ja siitä sitä olisi erittäin paha ohittaa.

Ykköskohde pelataan kolmella merkillä. Rahajamatch on kunnossa ja tulee aina rehdisti maaliin. Teivossa se seurasi kovan Tim Jerryn perässä kakkoseksi, eikä kiritilat koskaan auenneet. Voimia näytti jäävän. Leemark’s Ghost (9%) saa ykkösradalta nätin sisäratareissun joko keulassa, tai keulan takana. Johtavan takaa se pystyy tilat saatuaan tulemaan pätkän tosi kovaa. Fatzimo nappasi viimevuonna peräti 13 voittoa ja jatkaa kunnossa. Juha Utalan ruuna menestyy monenlaisilla juoksuilla. Fatzimolla voi tarvittaessa ajaa myös kuolemanpaikalta, mutta selästä se olisi vaarallisempi.

Toinen lähtö pelataan neljällä merkillä. Elan on aivan kanuuna kunnossa. Ruuna olisi muuten jopa varma-ainesta, mutta sillä on tapana olla hiukan liian innokas ja nyt on yli kuukauden starttiväli. Rallin Muisto menee matkan ja voimat eivät lopu kesken. Nopeutta hiukan puuttuu, joten Ari Moilanen yrittänee syödä muiden kirit reippaalla matkavauhdilla. Karlo on myös väkivahva menijä, jolla voi lähteä ajoissa kiertelemään. Mukaan vielä pitkillä matkoilla viihtyvä Pirttilän Olga (4%).

Neljännen kohteen ykkösmerkki on Teivossa keulasta eleettömään voittoon irronnut She’s A Jedi. Teivoon se palasi suoraan yli puolen vuoden tauolta. Startti alla se voi hyvinkin olla vieläkin parempi. Parttime Skipper oli loppuvuoden starteissaan erittäin hyvä. Lahdessa Iona Hoss yllätti sen kirimällä selästä ohi, mutta keulaan päästessään Parttime Skipper voi aivan hyvin voittaa tämänkin lähdön. Divine Striker on hyvä hevonen tähän sarjaan ja saa 9-radalta juoksun. Jätti yllättäjänä mukaan Frozen Hunter (0%), joka ei ole juuri voittanut, mutta voi nopeana avaajana saada ensimmäiset keulat ja voisi johtavaan takaa yllättää lopussa.

Viides kohde pelataan kolmella merkillä. Exuberance osaa voittaa ja lähtöpaikka on hyvä. Mikäli se pystyy puolustamaan keulapaikan, on ruuna tässä se hevonen joka muiden pitää voittaa. Time Match voitti Joulukuun puolivälissä vihdostaviimein. Kunto on varmasti kohdillaan edelleen ja sopivalla juoksulla Time Match pärjää varmasti. Global Beware vaikutti oikein hyvältä Suomen ensiesiintymisessään Vermossa Marraskuussa. Paussilta kunto on arvoitus, mutta kyvyt riittävät tässä tehtävässä.

Päätöskohteen suosikki on toistaiseksi tappioton Stop The Press. Nuori ruuna on kuitenkin näyttänyt välillä yli-innokkaalta. Tauon jälkeen intoa voi olla liikaakin ja se varmistetaan. Callela Ladybird lopetti kautensa mainiosti, napaten neljästä edellisestä kolme tolppaa ja kakkosen. Tamma taittaa paikan johtavan rinnaltakin, mutta ravaavaa Stop The Pressiä vastaan sillä ei siihen ajeta. Pikkuyllärinä mukaan vielä elämänsä kunnossa oleva Make It Up (9%), joka saa hyvän juoksun läheltä kärkeä, jos välttää kuolemanpaikan.

Lähtö1: 1,4,7

Lähtö2: 3,4,6,7

Lähtö3: 1

Lähtö4: 3,4,5,9

Lähtö5: 1,4,8

Lähtö6: 2,3,5 Vihjerivin hinta: 43,20e

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *