Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan 75-peli pelataan vain yhdellä varmalla. Kierroksen ainoa varma löytyy avauskohteesta. Välähdys on oikein sopivan näköisessä porukassa, eikä ravatessaan liene lyötävissä.

Toisen kohteen suoskki Capo varmistetaan kovalla Santo Grialilla, joka pääsee matkaan Capon sisäpuolelta.

Kolmas lähtö pelataan viidellä merkillä. Maistuvimmat pikkuyllättäjät ovat paalun Diori 9% sekä Siporin Santtu 8%. Ykkösmerkit ovat takamatkan H.V. Tuuri ja Tähtisekki.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on nyt viime launtaina mahdottomasta mahdollista tehnyt T.Rex. Otetaan lapulle kuitenkin mukaan Shadow Of Brisbane, joka pääsee nyt vuorostaan kirimään selistä ja heittää jokimaan pitkällä loppusuoralla haasteen T.Rexille.

Viidenteen kohteeseen ruksitaan viisi valjakkoa. Kun matkana on 2640m, kuuluu väkivahva Selene Lune joka lapulle. Myös Lightningsky kehittelee nappireissun jälkeen kovan kirin.

Kuudes kohde on mielestäni kahden kauppa, Larsman saa haasteen tauolta palailevalta, kovaluokkaiselta Kartierilta.

Viimein lähtö on vaikea veikattava. Ricocone, Lindy Poppins tai Donato E. Juoksee keulasta, otetaan kaikki lapulle. Takaa vielä hurjaa jälkeä tehnyt Thai Profit.

Lähtö1: 7

Lähtö2: 5,7

Lähtö3: 2,5,9,11,12

Lähtö4: 7,9

Lähtö5: 1,4,5,9,11

Lähtö6: 7,8

Lähtö7: 3,4,7,10 Vihjerivin hinta:40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *