Pixbo Wallenstam -0,5

KERROIN

1.70
0
pv
0
t
0
min
0
s

Länsinaapurin salibandy-lauantaista tapetille nostetaan Klamarsundin ja Pixbo Wallenstamin jämäkkä kohtaaminen upouudella KIFAB Areenalla.

Kalmarsund-Pixbo Wallenstam (klo 18.00)

Kalmarsundin kovat satsaukset kentällä ja sen ulkopuolella alkavat nyt kantaa toden teolla hedelmää. Vuodenvaihteessa pystyyn noussut KIFAB Areena luo täydellisyyttä hipovat puitteet ja toista kauttaan pääsarjatasolla neppaileva joukkuekin on kovaa kyytiä matkalla kohti pudotuspelejä. Sarjataulukosta taivaansiniset löytyvät peräti neljänneltä sijalta, joka on ennakko-odotuksiin nähden varsin yläkanttiin. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet yhtä monta voittoa ja alla on maukas derby-voitto Växjöstä lukemin 4-9. Kim Nilsson ja Markus Johansson ovat kannatelleet joukkuettaan lähes koko syyskauden, mutta nyt taustajoukotkin kaksikon takana alkavat pikku hiljaa heräilemään. Kalmarsund on ollut varsin tasainen koti- ja vierasjoukkue, mutta kyllä se silti saa extra kotiedun hurmoksellisesta kotiyleisöstään. Erittäin laadukkaan kärjen ansiosta myös erikoistilanteet sujuvat varsin mallikkaasti (47%) ja ylivoimatilastoissa joukkue löytyy viidenneltä sijalta. Carl Bending-Sörling on erinomainen ykkösvahti ja hyvin suurella todennäköisyydellä aloittaa jälleen tolppien välissä.

Pixbo on pelaamassa todellista super-kautta vaikka kausiennakoissa monet povasivat joukkueelle selkeää tasonlaskua. Ketut ovat näpäyttäneet kaikkia arvostelijoita ja kamppailevat tosissaan sarjan toisesta sijasta yhdessä mahtiseura Storvretan kanssa. Alla on peräti kuusi peräkkäistä voittoa ja koko kaudella joukkue on taipunut ainoastaan neljä kertaa. Viimeisen 15 ottelun otannalla Pixbo on kerännyt pisteitä toiseksi eniten joten on pakko hyväksyä se tosiasia, että tällä hetkellä joukkue on yksi sarjan parhaista. Loukkantumisista kärsineet supertähdet Martin Östholm ja Marek Benes ovat tehneet paluun peleihin jo tovi sitten, ja näin ollen muodostavat murhaavan trion yhdessä ilmiömäistä kautta pelaavan Gustav Fritzelin kanssa. Maaleja joukkue latoo yli seitsemän kihauksen ottelukeskiarvolla ja kun tolppien välissä sarjan eliittiin lukeutuva Jon Hedlund päästää selkänsä taakse alle viittä maalia ottelussa, on voittava yhtälö varsin selkeä. Erikoistilanteissa (YV 68,5%) Pixbo on heittämällä sarjan paras, joten puna-valkoisten pakka näyttää olevan todella hyvin kasassa.

Kalmarsund on ollut todella vahvassa iskussa mutta ikävä kyllä illan vastustaja on ollut vielä astetta vahvempi. Kalmarsund saa etua kotiyleisöstään, mutta tässä se tuskin voittoon asti tulee kantamaan. Pixbo on joukkueista selkeästi parempi pelin jokaisella osa-alueella ja vierasvoitto on hyvin lähellä. Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista ovat niin ikään mennyt Pixbon nimiin ja viimeksi Wallenstam oli pelitapahtumienkin valossa täysin ylivoimainen. Kotijoukkueen vahva sarjasijoitus ja hyvät otteet lähiaikoina ovat nostaneet vieraiden kertoimet todella korkealle ja panokset isketään varsin luottavaisin mielin Pixbon suoralle voitolle, jolle tarjoilee heittämällä markkinoiden parhaan kertoimen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *