KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 11.10

Nokian KrP-KooVee

Torstai-illassa pelataan kotimaista salibandyliigaa kun Nokian KrP isännöi paikallispelissä Tampereen KooVeeta. Ottelu käyntiin Raholan hornankattilassa klo 18.30.

Nokian KrP aloitti kauden todella heikosti, mutta nyt suunta on alkanut kääntymään ja alla on kaksi peräkkäistä voittoa (Karhut 11-8 ja Oilers 6-9). Viime ottelu Oilersia vastaan oli jo sitä KrP:tä mihin salibandyväki on viime vuosina tottunut: todella tehokkaita vastaiskuja joista palloa laitetaan verkkoon kovalla prosentilla. Pääkäskijä Jarmo Härmä on lyönyt ns. kaikki munat yhteen koriin, kun ykkösviisikossa Jere Oksasen paikan on napannut Joona Rantala. Tulosta on heti tullut ja Oilersia vastaan näätäykkönen teki peräti seitsemän maalia. Henri Johansson löytyy koko sarjan pistepörrsin kärkisijalta kovilla 13+6 tehoilla ja nuori Rantalakin (5+10) sijoittuu tässä kärki kuusikkoon. Heikosti maalilla aloittanut Arvid Vonk osoitti viimeksi heräämisen merkkejä ja tänään mies pääsee kohtaamaan entisen seuransa.

Putoamistaisteluun arvioitu KooVee on ennakko-odotuksiin nähden aloittanut varsin pirteästi, kun kuudesta ottelusta on napattu kaksi voittoa ja yksi jatkoaika häviö. Siitä huolimatta Tamperelaiset löytyvät sarjataulukon häntäpäästä joskin taulukko ei vielä tässä vaiheessa hirveästi joukkueiden iskukyvystä kerrokkaan. Viimeksi Ilja Panzarin suojatit hakivat äärimmäisen tärkeän voiton Oulun Luistinseurasta rankkareiden päätteeksi luvuin 2-3. Kapteeni Samuli Salomaa (5+2) löytyy sisäisen pistepörssin kärjestä ja rakentaa yhdessä Tuomas Ahon ja Samu Saaren kanssa joukkueen ehdottomasti vaarallisimman hyökkäysketjun. Maalilla Tomi Aaltonen on ollut mies paikallaan ja tältä vaaditaan tänäänkin huippupeliä mikäli KooVee pisteille mielii.

Kotijoukkue on otteluun jättisuosikki, mutta aivan kertoimien veroisena emme joukkueiden tasoeroa näe. KrP esitti Oilersia vastaan juuri sitä missä se on parhaimmillaan, mutta tänään näätälauma joutuu astelemaan kentälle ennakkosuosikkina. Myös kotijoukkueen maalivahtitilanne on pienoinen kysymysmerkki, sillä viime ottelua lukuunottamatta Vonk on ollut todella heikko. KooVee on pelannut tiukkoja pelejä ja pystynyt haastamaan aivan sarjan kärkijoukkueitakin, eikä se tänäänkään aivan vailla mahdollisuuksia ole. Historian valossa KooVee on jopa keskinäisissä otteluissa niskan päällä. Derbyssa tuskin hirveästi säästellään ja verkko heilunee molemmissa päissä useampaankin otteeseen. Vieraita tasoituksella lapulle ja myös KooVee yli 4,5 maalia kelpaa peleihin.

 

Pelivalinnat

Salibandyliiga 11.10

Nokian KrP-KooVee

KooVee +3,5 @1,76 panos 5/10

KooVee yli 4,5 maalia @2,04 panos 4/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!