SPV

KERROIN

1.77
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliigassa mitellään perjantaina yksi ottelu, kun Indians isännöi Seinäjoen Peliveljiä.

Indians-SPV (klo 18.30)

Indians esiintyi vihjeessämme jo aiemmin viikolla, kun se vieraili Nokian KrP:n kotiluolassa. Tuosta ottelusta Tiipille matkasi yksi piste kun Heimo taipui kotijoukkueen käsittelyssä rangaistuslaukauksilla. Indians oli etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä selkeästi ottelua hallinnut osapuoli eikä täysi pistepottikaan olisi ollut huutava vääryys. Erittäin taitava pakisto höystettynä erinomaisella ykkösviisikolla ja hyvällä duunariosastolla voi kantaa tällä kaudella yllättävänkin pitkälle. Mikko Kirvesniemi on suoritunut maalivahdintontillaan erittäin hyvin, mutta allekirjoittaneen papereissa mies on silti hieman ailahteleva kysymysmerkki.

SPV nostettiin ennakossamme aina ykkössuosikki Classicin suurimmaksi haastajaksi eikä tuota arviota vielä kahden ottelun perusteella ole syytä muuttaa suuntaan eikä toiseen. Peliveljet on selvästi sarjan runsasmaalisin joukkue ja avauskierroksilla punaisten otteluissa on jälleen rallateltu 19 osuman keskiarvolla. Tommy Koponen luottaa edelleen suojattiensa mahdollisuuksiin maalintekokilpailuissa mutta oleellisesti joukkueen todella agressiivinen pelitapa ei kenelekkään enää tule yllätyksenä. SPV saa kasaan todella iskukykyiset kolme kentällistä, mutta tietynlaisia ”ykköskorin” ratkaisijoita rosterista ei liiemmin löydy. Eero Kosonen on kiistatta maailman paras maalivahti ja aloittaa tolppien välissä tänäänkin.

Indians on erittäin potentiaalinen yllättäjä tälle kaudelle ja kaiken mennessä nappiin voi joukkue hyvinkin taistella paikasta neljän parhaan joukkoon. Aaro Astala ja Valtteri Kainulainen muodostavat erinomaisen duon hyökkäyspäässä, mutta kyllähän taso näiden takana laskee huomattavasti. Heimolla on tässäkin ottelussa hyvät saumat napata täydet pisteet, mutta vetomielessä SPV nousee kuitenkin edelle. Peliveljet tulee jälleen myllyttämään koko ottelun hurjalla intensiteetillä ja etenkin kakkos- ja kolmosketjujen vertailussa etu on selkeästi vieraiden puolella. Vierasvoitolle kellotetaan noin 59% arvio ja in kärkikerroin sisältää pienen edun. Mistään suuresta valuesta ei kuitenkaan ole kyse, joten suurimmat pelimerkit kannattaa säästää viikonlopun muihin kohteisiin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *