Islanti-Ranska O2.5

KERROIN

1.96
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kesän 2020 EM-karsinnat jatkuvat perjantaina seitsemällä ottelulla. Löysimme pelattavaa ennakkoon kahdesta mielenkiintoisimmasta ottelusta.

Tsekki-Englanti (klo 21:45)

Tsekki ja Englanti pelaavat A-lohkossa, josta on muodostumassa mielenkiintoinen kisa kakkossijasta. Tsekki on selkeä suosikki jatkoon Englannin vanavedessä, mutta Kosovo uhkaa yllättäen sen kisapaikkaa.

Kotijoukkue Tsekki avasi karsinnat vierastappiolla Englannille, mikä oli odotettavissa. Tämän jälkeen joukkue on hoidellut Bulgarian sekä heikon Montenegron kahdesti. Tsekki kuitenkin hävisi vierasmatsin Kosovolle 2-1, minkä joihdosta sen jatkopaikka on uhattuna.

Tsekki on perustasoltaan luokkaa parempi esimerkiksi Suomeen verrattuna. Joukkue on nähty kaikissa EM-kisoissa vuodesta 1996 alkaen. Tsekin taso on ollut viime vuosina varsin vakaa, eikä maajoukkueesta ei löydy tällä hetkellä Euroopan huipulla pelaavia tähtiä.

Vierasjoukkue Englanti on perinteisesti todella varma suorittaja arvokisojen karsinnoissa. EM 2020 ei ole poikkeus, sillä englantilaiset ovat voittaneet kaikki ottelunsa maalierolla 19-4. Jo tässä vaiheessa on selvää, että joukkue nappaa A-lohkon voiton itselleen.

Englannin ainoa kompurointi nähtiin kuukausi sitten kotona Kosovoa vastaan. A-lohkon yllättäjä meni ottelussa 0-1 johtoon, mutta tauolla tilanne oli 5-1 Englannille. Toisella jaksolla Valioliigan tähdet päästivät yllättäen kaksi maalia, mikä johti kummalliseen 5-3 -lopputulokseen.

Englanti on kotiotteluissaan tyypillisesti murskaava – vieraissa meno on kuitenkin nihkeämpää. Englanti voittaa usein selvänä suosikkina 0-1 tai 0-2 tai tyytyy yllättävän usein jopa 0-0 -tasapeliin. Käytännössä nämäkin tulokset riittävät hyvin varmistamaan joukkueen lohkovoiton.

Tsekki lähtee tähän otteluun tiiviisti puolustaen ja toivoo venyvänsä tasapeliin. Ottelun lähtökohdat ovat hyvin samanlaiset, kuin tyypillisessä Englannin reissupelissä.

Vierasjoukkueen puolustuspeli on koko Euroopan tasolla erinomaista. Itse asiassa, Englannin puolustus saa meidän EM 2020- rankingissa koko Euroopan parhaan arvosanan.

Ottelun maaliodotus on siis hyvin matalalla – pääasiassa Englannin vuoksi. Edellisen kierroksen Kosovo-hulluttelulle ei kannata antaa turhaa painoarvoa. Betsataan alle 2,5 maalia n mainiolla 2,10 kertoimella. Arviomme on tapahtumalle noin 54 prosenttia.

Islanti-Ranska (klo 21:45)

Islanti ja Ranska kisaavat H-lohkossa, jossa maiden jatkopaikkaa uhkaa hyvin karsinnat aloittanut Turkki.

Islannin nousu maailman jalkapallokartalle ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Takana on jo kaksi komeaa arvokisapaikkaa EM-2016 ja MM-2018 -turnauksista. Joukkueella on myös erinomainen sauma kesän 2020 EM-skaboihin, mutta H-lohkon tilanne on haastava.

Saarivaltion ongelmana on kuukausi sitten kärsitty yllätystappio Albanian vieraana. Islanti taipui peräti maalein 4-2, mikä pudotti joukkueen samalla kolmen pisteen takamatkalle Turkkiin ja Ranskaan nähden.

Tilanne on käytännössä se, että Islannin on saatava vähintään piste Ranskalta. Muussa tapauksessa kisahaaveet voidaan suurella todennäköisyydellä haudata, sillä joukkueen maalierokin on niin paljon kilpakumppaneita heikompi.

Ranska on hallitseva maailmanmestari. Kyseessä on yhä yksi Euroopan ja koko maailman parhaista futismaista. Karsinnat kesän 2020 EM-skaboihin ovat sujuneet varsin odotetusti saldolla 5-0-1. Ranskalaisten ainoa tappio on vieraissa Turkille, mutta heikommat joukkueet ovat kaatuneet rutiinilla.

Ottelun value löytyy vedonlyöntimielessä totalseista ja yli 2,5 maalin vaihtoehdosta.

Kotijoukkue Islanti on tällä hetkellä erittäin runsasmaalinen. Peräti 11/15 edellisestä ottelusta on yli 2,5 maalin tuloksia. Kuukausi sitten joukkue hävisi Albaniallekin maalein 4-2, eikä Islannin puolustus ole todellakaan terästä.

Ranskan hyökkäys on puolestaan koko maailman eliittiä, vaikka Mbappe onkin sivussa. Toisaalta, vieraiden ykkösveskari Lloris on myös poissa loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi lohkon tilanne avaa peliä varmasti, jos avausmaali saadaan suuntaan tai toiseen.

Ottelussa nähdään vähintään kolme maalia lähes 60 prosentin todennäköisyydellä. Pelaamme siis yli 2,5 maalia in 1,96 kertoimella – tämä betsi maistuu erinomaisesti! Aiempi kohtaaminen päättyi muuten 4-0 Ranskan voittoon.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *