Classic -1,5

KERROIN

1.76
0
pv
0
t
0
min
0
s

Isänpäivän kunniaksi salibandyliigassa mitellään todellinen huippukamppailu kun Seinäjoen Peliveljet haastaa kotikentällään hallitsevanmestarin Tampereen Classicin. Peli käyntiin ääriämyöden täynnä olevalla Urheilutalolla klo 17!

SPV on ollut kauden alkupuoliskon melkoisessa lennossa ja illan otteluun se lähteekin runkosarjan kakkostilalta. Speve on takonut maaleja selvästi eniten koko sarjasta joskin omiinkin on suhissut melkoisella määrällä. Todella aktiivisesti pelaava ryhmä on lähtenyt selkeällä ”tehdään enemmän kuin vastustaja” mentaliteetilla jokaiseen otteluun ja tähän mennessä ainut tappio tuli Oilersille lukemin 11-8. Jari Hankkio on ollut ilmiömäisessä vireessä, mutta rehellisyyden nimissä miehen tahti tulee aivan varmasti vielä hiipumaan. Mikko Kohonen palaa loukkaantumisen jälkeen pelikentälle ja maalilla aloittaa maailman paras Eero Kosonen.

Tampereen Classicin historiallinen voittoputki katkesi pari kierrosta taaksepäin kun paikallisvastustaja Nokian KrP oli jatkoajan jälkeen parempi 4-5. Tämän jälkeen family on jälleen napsinut voittoja vaikkei peli suurseuralla vielä läheskään valmista olekkaan. Classicin riveistä löytyy peräti kymmenen joulukuussa MM-kisoihin lähtevää pelaajaa joten laatua joukkueessa on todella paljon. Ykkösvitjan Eemeli Salin (16+10) sekä Sami Johansson (15+9) ovat paukuttelleet joukkueen kovimmat tehot, mutta maan ykkössentteri Nico Salo ei ole vielä saanut itsestään parastaan irti. Classicille ei poissaoloja ole ja Samu Kuitusen ryhmä pääsee ykkösnipulla Peliveljien kimppuun.

Molempien joukkueiden viime ottelut olivat melkoista pakkopullaa ja otteista näkyi jo selvästi, että tätä peliä odotetaan. SPV saa kotiedustaan pienen voimavaran, mutta kyllä tänään kentälle astuu vain ja ainoastaan yksi ennakkosuosikki. Seinäjokelaiset eivät vielä aivan kärkijoukkueista ole kohdanneet kuin Happeen ja Oilersin ja molemmista olisi kenttätapahtumien perusteella pitänyt tulla takkiin (Oilers toki ottelun voittikin), joten pienoinen kysymysmerkki punaisten iskukyky kuitenkin on. Peliveljien pelitapa on avannut liigan heikoillekkin joukkueille avopaikkoja pelistä toiseen ja tänään yliaktiivinen karvaus on joukkueelle täysi itsemurha, sillä Classicin tasoinen joukkue saa tuon karvauksen revittyä auki ja pistämäään paikoista palloa reppuun. Kotijoukkueen hyvät otteet näkyvät kertoimissa jo liikaa joten pelit lyödään tässä ehdottomasti vieraiden kautta. Melko suuren maaliodottaman pelissä Classic -1,5 maalia maistuu todella hyvälle in kärkikertoimella! (Panossuositus 4/5)

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!