Nokian KrP

KERROIN

1.70
0
pv
0
t
0
min
0
s

EräViikingit-Nokian KrP (klo 18.30)

Me ennustimme jo kausiennakossammekin EräViikingeille selkeää taantumaa viime kaudesta mutta joukkueen totaali romahdus alkukaudesta on osittain yllättänyt myös allekirjoittaneen. Yhdeksästä pelaamastaan ottelusta fuusioseura on voittanut ainoastaan häntäpäähän rankatut Tiikerit sekä Steelersin, ja joista ainakin jälkimmäisessä pelitapahtumien valossa täyden pistepotin matkaaminen Vantaalle oli huutava vääryys. Sarjan kärkijoukkueista Ervi ei siis ole tällä kaudella onnistunut voittamaan vielä ainuttakaan vaikkakin se Indiansilta edellisessä ottelussa pisteen raapikin mukaansa. Suurimmat ongelmat löytyvät hyökkäyspäästä ja sarjan neljänneksi vähiten maaleja takonut ryhmä on ainoastaan Classicia vastaan onnistunut tekemään yli viisi maalia. Ykkösvitjan Jani Kukkola (3+4), Mika Moilanen (5+0) sekä Marko Juselius (3+3) ovat olleet kaukana omasta tasostaan ja vaikka kärkihevosten takana Oliver Sillanpää ja Markus Salmi etunenässä lupaavia nuorukaisia ovatki , ei taso vielä ”nuorisoketjulla” operoidessa riitä sarjan laatujoukkueita vastaan. Tolppien välissä Santtu Strandberg saa puhtaat paperit ja hyvin suurella todennäköisyydellä aloittaa kotijoukkueen maalinsuulla tänäänkin.

Nokian KrP keikkuu ennen illan ottelua sarjataulukon sijalla kolme ja formi kentän puolella on ollut selkeästi nousujohteinen. Näädillä on käynnissä todella tiivis ottelutahti sillä illan kamppailu on joukkueelle jo neljäs kahdeksaan päivään. Viimeksi KrP kaatoi maanantaina kotikaukalossaan SPVn 9-5 loppulukemin. Alkukierroksilla kohmeessa olleet ykköstykit Joona Rantala sekä Henri Johansson ovat äityneet nyt todella kovaan vireeseen ja kokonaisuudessaan nokian ykkösvitja (Rantala-Jonaeson-Johansson-Henttonen-Krumins) on takonut viimeiseen kolmeen otteluun peräti 16 maalia. Vili Liponen yhdessä Mikko Laakson sekä Joonatan Kovasen kanssa tarjoaa erinomaista taustatukea, joten kaikenkaikkiaan Jarmo Härmä on penkin takana onnistunut luomaan todella tasapainoiset ketjukoostumukset. Maalinsuulla kaksikko Tuomala-Kanerva on yksi sarjan parhaimpia, eikä alottavalla kassarilla vieraiden pelivoimaan juurikaan ole vaikutusta.

EräViikinkien tekeminen kaukalossa on ollut erittäin heikkoa, joten sinänsä 11 päivän ottelutauko oli loukkaantumisten kanssa painivalle kotijoukkueelle varmasti tarpeen. Illan vieraat taas ovat salibandyn mittapuulla ”otteluruuhkassa” mutta oikeastaan näätien viimeaikainen tahti: kaksi ottelua per viikko on myös melko optimaalinen, varsinkin kun joukkueen ei ole jokaisessa ottelussa todellakaan tarvinnut aivan kaikkea kentälle puristaa. Viimeisestä seitsemästä keskinäisestä liiga-kohtaamisesta Nokia on raapinut peräti kuusi voittoa ja myös kauden aiemmassa välienselvittelyssä näätälauma oli parempi lukemin 8-4. KrP on hirmuvireessä ja todella heikosti suorittanut ErVi on ottelutauon jälkeen hienoinen kysmysmerkki. Vierasvoitolle kellotetaan noin 60% arvio, joten kotimiasen Veikkauksen markkinatoppi 1,70 ( 1,68) kelpuutetaan pimenevän keskiviikkoillan peleihin mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *