Milan-Juventus yli 2,5

KERROIN

2.07
0
pv
0
t
0
min
0
s

Inter +0 (draw-no-bet)

Sassuolo +0.5

Italian Serie A:ssa pelataan viikonloppuna kauden 12. ottelukierros. Syksy on edennyt tuttuun tahtiin, eli hallitseva mestari Juventus on piikkipaikalla selvällä marginaalilla. Hurjaan voittoputkeen päässyt Inter on kirinyt jo tasapisteisiin Napolin kanssa kakkossijalle.

Molemmilla joukkueilla on haastava vierasottelu sunnuntaina, joista löytyy myös maistuvia pelikohteita.

Inter jatkaa voittoputkeaan

Atalanta ja Inter kohtaavat sunnuntain päiväpelissä klo 13:30.

Kotijoukkue Atalanta on nykyään yksi Eurocup-sijoille tähtäävistä kandidaateista. Syksy lähti käyntiin komeasti, mutta Atalanta hyytyi avausottelun jälkeen seitsemän voitottoman putken sarjaan. Viime viikkoina joukkue on kääntänyt kurssin taas voittoisaksi kaatamalla Chievon, Parman ja Bolognan.

Vierailija Inter aloitti kauden surkeasti saldolla 1-1-2. Tämän jälkeen syksy on ollut hurjaa liitoa, sillä joukkue on voittanut seitsemän liigapeliä putkeen. Kaksi viikkoa sitten kaatui Lazio 0-3, ja tätä ennen Inter nujersi myös Milanin paikallispelissä 1-0.

Inter on pelannut seitsemän edellistä peliä maalierolla 16-2. Vaikka Atalanta on hyvässä iskussa, sen voittoputkea selittää pitkälti vastustajien heikko taso. Inter on todennäköisesti liian kova pala, ja joukkue on markkinoiden tarjouksia selkeämpi suosikki myös Bergamossa.

Nostetaan lapulle Inter DNB Bethardin ja Pinnaclen mainiolla 1,90 kertoimella. Luciano Spallettin miehistöllä ei ole myöskään mitään merkittäviä kokoonpano-ongelmia.

Lazion suosikkiasemaa liioitellaan

Sassuolo ja Lazio kohtaavat sunnuntain iltapelissä klo 19:00.

Kotijoukkue Sassuolo on jatkuvasti aliarvostettu vedonlyöntimarkkinoilla. Joukkue on upeasti kuudennella sijalla, ja tappioita on kertynyt vasta 3 kappaletta. Sassuolo on hävinnyt vain Milanille, Napolille ja Juventukselle eli pelannut saldolla 5-3-0 ottelut muita joukkueita vastaan.

Lazio ei ole edellä mainitun kolmikon tasolla. Lazio on voittanut kolme neljästä edellisestä ottelustaan, mutta pistepotti kertyy lähinnä heikkojen joukkueiden kustannuksella. Roomalaiset ovat hävinneet kaikki pelit sarjan kärkiseuroja vastaan (Napoli, Inter, Juventus, Roma).

Lazion ranking ei ole tällä hetkellä mahdottomasti Sassuoloa parempi. Kotijoukkue on taas kerran aliarvostettu pelikohde, ja +0,5 tasoitukselle tarjottu n kerroin 1,87 on selvästi liikaa. Rohkeimmat voivat kokeilla myös Sassuolon suoraa voittoa in törkeällä 4,05 kertoimella.

Milan ja Juventus venyttävät verkkoja

Serie A -kierroksen päättää huippuottelu Milan-Juventus klo 21:45.

AC Milan on ollut tällä kaudella kummallinen joukkue. Sen peleissä on nähty valtavat määrät maaleja molempiin päihin, mutta kaikesta huolimatta Milan on hiipinyt jo viiden sakkiin. Takana on, uskomatonta kyllä, kauden ensimmäinen nollapeli Udinesen vieraana.

Milan on hävinnyt avauskierroksen jälkeen vain yhden ottelun, ja sekin oli Interiä vastaan epäonnisesti yliaikamaalilla.

Juventus on dominoinut Serie A:ta tuttuun tyyliin. ”Vanha Rouva” on pelannut yhden tasapelin (Genoaa vastaan) ja voittanut loput 10 ottelua ilman suurempia ongelmia. Cristiano Ronaldon kone käynnistyi kauden alussa hieman hitaasti, mutta CR7 on päässyt myös syksyn mittaan tutulle tasolleen.

Kaikki Milanin kauden kotipelit ovat päättyneet yli kahden maalin tulokseen. Joukkue ei pysty pysäyttämään Juven hyökkääjiä, mutta hyvällä itseluottamuksella pelaava Milan onnistunee myös maalinteossa. Milanin matseissa on nähty 3,18 maalia per ottelu ja Juven vastaava lukema on 2,91. Molempien xG-luvut ovat toteutuneen tasolla, eli maalimäärissä ei ole pahemmin ilmaa.

in kerroin 2,07 yli 2,5 maalin tulokselle on erinomainen tarjous!

Kuva: Wikipedia

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!