Crvena Zvezda +0.5

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan lohkovaihe saadaan päätökseen keskiviikkoiltana. Tarjolla on monta mielenkiintoista ottelua, joissa betsimarkkina on valitettavan hyvin kohdallaan. Löysimme kuitenkin kaksi kelpo pelikohdetta.

Shakhtar-Atalanta (klo 19:55)

Alkuillan pelissä ratkaistaan C-lohkon kohtalo. Ihmeellistä kyllä, Atalantalla on vielä mahdollisuus jatkopaikkaan, vaikka italialaiset hävisivät kolme ensimmäistä otteluaan!

Kotijoukkue Shakhtar Donetsk on tuttu näky CL-areenalla. Se dominoi Ukrainan pääsarjaa tänäkin vuonna mielin määrin saldolla 15-2-0 ja maalierolla 48-8. Shakhtarin peleissä on nähty 3,29 maalia per matsi Ukrainassa, ja joukkue on pelannut hyökkäävää futista myös Mestarien liigassa.

Shakhtar on varsin oudossa C-lohkossa kakkospaikalla, vaikka joukkue on voittanut vain yhden ottelun. Se tuli Atalantan vieraana 2. kierroksella maalein 1-2, ja ukrainalaiset ampuivat voittomaalin ottelun lisäajalla.

Tämän jälkeen Shakhtar on pelannut 2-2 ja 3-3 -tasapelit Dinamo Zagrebin kanssa ja haki todella arvokkaan 1-1 -tasurin myös Manchester Cityn kotiluolasta edellisellä kierroksella.

Vierailija Atalanta aloitti siis kampanjan musertavan huonosti. Joukkue hävisi Zagrebissa 4-0 ja heti perään tärkeän Shakhtart-matsin 1-2. Cityltä tuli myös vieraissa turpaan 5-1, mutta Atalanta heräsi 4. kierroksella taisteluun ja puristi tasapelin Cityn isäntänä.

Edellisellä kierroksella kaatui Dinamo todella vakuuttavasti maalein 2-0. Serie A:ssa on takana myös kaksi voittoa: Hellas Veronasta 3-2 ja Bresciasta 0-3, eli Atalantan hyökkäys on tutun tehokas juuri nyt.

Atalanta on ollut ehdottomasti epäonninen joukkue. Sen jatkopaikka on vielä täysin mahdollinen, sillä voitto Shakhtarista nostaisi Atalantan kakkoseksi. Toki tämä ei vielä riitä, jos Dinamo kaataa Man Cityn kotonaan, mutta ainakin italialaisilla on edelleen kelvolliset jatkosaumat.

Paras value on ehdottomasti Shakhtarin voitto in 2,60 kertoimella. Ukrainalaiset pääsevät pelaamaan vastaiskupeliä, sillä tasatilanne riittää. Ottelun asetelma pakottaa Atalantan hyökkäämään ennemmin tai myöhemmin, mikä on vaarallinen tilanne tietäen Shakhtarin vahvuudet. Sympatiat voivat olla ottelussa vieraiden puolella, mutta betsaaja löytää valuen Shakhtarista.

Arviomme kotivoitolle on näistä asetelmista 42%. Tasapelin riski on hyvin pieni. Tämän lisäksi peleihin kelpaa ehdottomasti aasialainen yli 3,0 maalia in 2,00 kertoimella.

Olympiakos-Crvena Zvezda (klo 22:00)

B-lohkon jatkopaikat on jo ratkaistu, mutta Eurooppa-liigan edellyttävästä kolmossijasta käydään vielä tiukka taistelu Kreikan illassa.

Kotijoukkue Olympiakos on B-lohkon jumbona ennen päätöskierrosta. Tämä ei tule varsinaisesti shokkina. Ainoa piste tuli avauskierrokselta Tottenhamin isäntänä maalein 2-2, mikä oli myös kreikkalaisten paras esitys.

Olympiakos on sittemmin hävinnyt kahdesti Bayernille, kerran Tottenhamille ja kerran myös Punaiselle tähdelle. Kaksikon aiempi kohtaaminen päättyi 3-1, ja Crvena Zvezda oli xG:n valossa ylivoimainen

Vierailija Belgradin Punainen tähti (Crvena Zvezda) jää myös odotetusti ulos jatkopeleistä Joukkueella ei ole ollut mitään sanottavaa kärkiotteluissa, sillä se on hävinnyt Bayernille ja Tottenhamille neljä ottelua yhteismaalein 0-18.

Päävastustaja Olympiakos kaatui kuitenkin tärkeässä kotipelissä 3-1, kuten edellä mainittiin. Tämä asettaa belgardilaiset hyvään asemaan lohkon päätösotteluun. Se voi pelata altavastaajalle sopivaa vastaiskupeliä ja sijoittuu kolmanneksi myös tasatuloksella.

On täysin mahdoton ymmärtää Olympiakosin suosikkiasemaa tässä ottelussa. Vaakakupissa painavat aivan liikaa Crvena Zvezda:n rumat tappiot lohkon kärkijoukkueille. Ottelun asetelma ei myöskään ole Olympiakosin kannalta optimaalinen.

Pelaamme Crvena Zvezda +0,5 in 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43%. Kannattaa myös kokeilla pikkurahalla suoraa vierasvoittoa, sillä tarjolla on 6,5-6,7 tasoisia kertoimia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *