Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierrokselle lähdetään kahdella varmalla. Kolmannen kohteen Tähtiviilee otetaan peliteknisistä syistä varmaksi. Kylmäveristen 16 valjakon tammalähdössä voi käytännössä tapahtua mitä vain, joten mikäli Tähtiviilee ei kelpaa varmaksi, kannattaa lapulle ottaa mahdollisimman paljon tavaraa. Kahteen edelliseen Tähtiviilee on ottanut oikein vakuuttavat voitot keulasta. Myös nyt voltin ykköseltä Esa Holopainen mielii keulaan. Takamatkalta lähtee ihan hyviä haastajia, kuten Posokka ja Lumi-Pinja. 16 hevosen lähdössä kierrettävää kuitenkin riittää, mikä antaa Tähtiviileelle ison edun. Viidennessä kohteessa otetaan ideavarma 20% pelatusta Don Pedro D:K:sta. Henna Halme on selvästi luottanut omaansa aiemmissa, kun sillä on ajettu voimalla kuolemanpaikalle Jokimaalla jo kahdesti. Ruuna on näyttänyt tosi hyvältä, mutta rankoilla reissuilla ei ole ihan riittänyt voittoon. Nyt pikamatkalla, hyvältä paikalta ruunan pitäisi olla tosi lähellä.

Avauskohteessa jättisuosikki Pauhis varmistetaan. Pauhiksella on ykkösradalta pussitus vaara, kun eturivistä ainakin Aatsi avaa tosi lujaa. Otetaan varmistukseksi Tuuskanen, joka lienee ensimmäisenä kyselemässä Aatsilta keulapaikkaa. Tuuskasen voittaminen tämän ulkopuolelta ei olisi helppoa Pauhiksellekkaan.

Toisessa kohteessa Knows Best on pelattu suosikiksi. Ruuna on kunnossa ja olisi keulasta lähellä. Viereltä lähtee kuitenkin lähdön ideamerkki, mailispesialisti William Pine 7%. William Pine lähtee tosi lujaa ja pääsee mielestäni Knows Bestistä kiihdytyksessä ohi. Otetaan eturivistä vielä lapulle Mr Big Star ja Marschall Match. Edellisten laariin sataisi, mikäli kiihdytys venyy ylipitkäksi.

Neljäs lähtö tarvii runsasta rastitusta. Intelligent Stride on paalun pelatuin ihan aiheesta. Jatkuvasti hyvin sijoittuva Hannu Torvisen ajokki lienee keulassa pitkään. Takamatkan juoksulangalta Wishing Dreams pääsee hyvin matkaan ja voi saada juoksupaikan yllättävän läheltä kärkeä. Immersive Workout ja Girls With Curls ovat perusmerkkejä takamatkalta. Potintekijöiksi lapulle mukaan Esa Holopaisen mukaan kovassa kunnossa oleva Grande Dragon 1% ja eturivin Sahara Playhard 4%, joka voitti Lappeenrannassa pitkällä, liki kierroksen kirillä.

Kuudennessa kohteessa Arkenttiina vetää keulasta pitkään, mikäli on yhtä hyvä kuin Jokimaalla 2.12. Takamatkalta Vennelmon Varma saanee juoksuradalta paalun hevoset nopeasti kiinni. Varsova pärjää lähes aina, kun vain ravaa.

Päätöskohde vaatii runsasta rastitusta. Frankenstein Am on pelattu niukaksi suosikiksi. Ruunan taulu on täynnä tolppia, ja lähtöpaikka hyvä. Way To Go voitti Forssassa perusmatkan ja Jyväskylässä maraton matkan oikein hyvällä tyylillä. Teivossa valmentajansa ajamana Way To Go olisi myös voittanut, mutta alun laukka, sekä se, että painoi jostain syystä ulospäin viimeisessä kurvissa ja vielä uudelleen maalisuoralla, veivät ykköstilan. No Limit Royalty kuuluu hyvältä lähtöpaikalta ajoissa lapulle. True Devotion on ottanut kaksi voittoa putkeen lyhyemmiltä matkoilta. Quick Diablo:lle juostava 2620m matka sopii mainiosti ja on nyt hiukan unohdettu 6%. Celsius Evo on napannut 2 voittoa kolmesta edellisestä.

Lähtö1: 1,6

Lähtö2: 1,2,4,6

Lähtö3: 1

Lähtö4: 1,3,7,9,10,12

Lähtö5: 4

Lähtö6: 3,8,10

Lähtö7: 1,5,6,7,9,10 Vihjerivin hinta: 43,20e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *