Brentford

KERROIN

2.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissa pelataan tiistaina ja keskiviikkona viikkokierros. Nostamme tiistain tarjonnasta esiin yhden totals- ja yhden handicap-vedon.

Brentford-Leeds (klo 21:45)

Kotijoukkue Brentford on ollut pari viime vuotta sarjan suurimpia alisuorittajia. Bees on tullut tunnetuksi joukkueena, joka hukkaa tolkuttoman määrän tilanteita ottelusta toiseen. Tällä kaudella tahti on vihdoin muuttunut ja pallot ovat löytäneet tiensä verkon perukoille.

Brentford voitti lauantaina kovakuntoisen Middlesboron kotona maalein 3-2. Joukkue on hävinnyt vain yhden edellisestä 11 liigaottelusta saldolla 7-3-1. Tämäkin tappio tuli kovakuntoisen Nottinghamin isäntänä 0-1, jossa xG-lukemat olivat täysin tasaiset.

Vierailija Leedsin tilanne on hyvin erilainen. LUFC dominoi Championshipia ensimmäiset 3-4 kuukautta, kunnes joukkueen kone alkoi yskiä pahemman kerran. On todella hämmentävää, että toinen kärkijoukkue WBA aloitti kompuroinnin täsmälleen samaan aikaan.

Leeds on pelannut nyt yhdeksän ottelua saldolla 2-2-5. Ainoat voitto-ottelutkin ovat olleet todella vaikeita: toisessa pelissä Leeds oli 0-2 tappiolla voittaen lopulta 3-2 ja toinen voitto ratkesi yliajalla vastustajan omalla maalilla.

Viime lauantaina Leedsin alamäki jatkui 2-0 vierastappiolla Nottinghamia vastaan. Pian joukkue putoaa pois jo suoralta nousupaikalta.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Brentford on pelivoimaltaan vähintään samaa tasoa Leedsin kanssa. LUFC on pudonnut rajusti Championshipin rankingissa. Tämä siitäkin huolimatta, että joukkueella on ollut kiistatta myös epäonnea surkeassa sarjassaan.

Me betsaamme kovakuntoista Brentfordia in kertoimella 2,50. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 44%.

Barnsley-Birmingham (klo 21:45)

Kotijoukkue Barnsleyn voitoton putki venyi viikonloppuna neljään otteluun. Tykes pelasi sinänsä hyvän matsin Sheffield Wedsiä vastaan paikallisottelussa ja olisi ansainnut ottelusta myös voiton.

Barnsleyn tilanne on tällä hetkellä tukala. Joukkue on voittanut koko kaudella vain viisi ottelua, mikä on vähiten koko sarjassa. Tykes on kuitenkin paremmassa iskussa nyt kuin aiemmin syksyllä, jolloin se syöksyi tappiosta toiseen ja pelasi voitoitta peräti 19 ottelua.

Joukkueen tunnusmerkkinä on ollut runsasmaalisuus. Barnsleyn peleissä on nähty 3,03 maalia per ottelua kohden, mikä on kolmanneksi eniten koko sarjassa.

Vierailija Birmingham tulee otteluun täysin päin vastaisista lähtökohdista, sillä joukkue on nostanut tasoaan huimasti viime viikkoina. Perjantaina kaatui myös kova Bristol City peräti 1-3 vieraskentällä. Birminghamin viisi edellistä ottelua on ovat kulkeneet saldolla 3-2-0.

Jos Barnsley on runsasmaalinen niin samaa voidaan sanoa myös vierasjoukkueesta. Birminghamin otteluiden maalikeskiarvo on 2,84, mikä on sarjan neljänneksi korkein. Vastakkain on siis kaksi Championshipin runsasmaalista joukkuetta.

Birminghamin trendi on myös erittäin lupaava: peräti 8/10 edellisestä liigapelistä on yli 2,5 maalin tuloksia. Kahdeksassa edellisessä pelissä molemmat joukkueet ovat tehneet maalin. Ja peräti 13 joukkueiden edellistä kohtaamista on ollut vähintään kahden maalin tuloksia.

Betsaamme yli 2,5 maalia in 1,82 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62%. Kaikki viittaa runsasmaaliseen otteluun.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *