Minnesota

KERROIN

3.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vegasilla oli mahdollisuus siirtyä (Pacific Division) kärkeen lauantai yönä, kun joukkue kärsi 6-5 rangaistuslaukaus tappion Carolinalle ja joukkue haluaa ottaa ns. levypallon Minnesotan vieraana tulevana yönä. Vegas pelaa seuraavasta kymmenestä yhdeksän kotona joten enää ei tarvitse myöskään matkustella mikä varmasti lämmittää sydäntä. Synkkänä pilvenä on kuitenkin menetetty piste sillä joukkue lähti kahden maalin johdossa viimeiseen erään Carolinaa vastaan. Valmentaja DeBoer sanoin näitä sattuu pitkän kauden aikana.

Minnesota sitä vastoin hävisi niukasti 2-3 Coloradolle ja on esittänyt viime aikoina pirteitä otteita. Jos sormia haluaa syytellä niin pari maalia meni vähän helposti Dubnyk selän taakse, mutta hän otti kuitenkin muutaman hyvän kopin. Maalivahti taistelu ja ratkaiseva elementti tiukassa ottelussa meni kuitenkin Coloradolle ja Francouzille.

Muissa uutisissa joukkue haali riveihinsä Alex Galchenyukin (center), suojatun 1. kierroksen varauksen 2020 ja nuoren puolustajan Calen Addisonin Pitsburghista, toiseen suuntaan matkasi Jason Zucker. Siirto tuntuu suhteellisen järkevältä molemmille osapuolille, mutta yleinen konseus tuntuu silti olevan, että Wild voitti pitkällä tähtäimellä. Jäädään seuraamaan.

Minnesotan pelaaminen on näyttänyt jatkuvasti järkevämmältä ja joukkue pysyi hyvin Coloradon kyydissä varsinkin viisikkopelaamisen osalta. Fiala on myös ollut viime aikoina liekeissä vaikka missasi läpiajon, mutta nakutti kuitenkin YV maalin. Zuckerin lähtö ja surkea alivoima esittävät omat haasteensa, mutta Minnesota ei ole näin iso altavastaaja uusiutunutta Vegasia vastaan. Siitäkin huolimatta, että Vegas on saanut varsin isoja tuloksia ja takkiin on tullut lähes ainoastaan joukkueilta joilta sitä saattaisi odottaa.

Otetaan tällä kertaa lapulle hieman korkeamman varianssin veto eli Minnesotan suora voitto in maistuvilla @ 3.05 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *