Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kolmella varmalla. Avauskohteen EL Indeed jatkaa kanuunakunnossa. Viimeksi Vermossa se karkasi keulasta ylivoima voittoon. Kakkosradalta ei lähtö voi kovin pahasti pieleen mennä ja EL Indeed on yksi kierroksen todennäköisimmistä voittajista. Neljännestä kohteesta varmaksi poimitaan vain 29% pelattu Callela Ikaros. Kovaluokkainen ruuna on vaihtanut Veijo Heiskasen talliin. Monesti tallivaihdos ja kuskin vaihdos piristävät. Mikäli Callela Ikaros on lähellekään omalla tasollaan, sen kuuluu kiertää tässä koko porukka. Päätöskohteessa luotamme Knows Bestin kokomatkan johtoon. Nopeana avaajana se nappaa nelosradalta keulat ja vetää pitkään. Uskomme, että maaliin saakka. Lähtöön ei tarvitse ihan kaikkea ladata, keulapaikka on kyllä suosikille tarjolla.

Toiseen kohteeseen revitetään kuusi merkkiä. Takarivin Condesa ja Digthislass ovat hevosina lähdön parhaimmistoa. Viimeksi mainittu voitti Jokimaalla oikein hienolla kirillä, tullen viimeisen kilometrin alle 16-kyytejä. Condesa voitti myös Lahdessa edellisensä napakalla kirillä. Father’s Hope saa ykkösradalta väkisinkin juoksun kärkipäässä. Porissa se kohtasi suosikki Stonecapes Violet:n. Silloin se joutui kuluttamaan voimiaan spurtatessaan kolmatta rataa kuolemanpaikalle viimeisellä takasuoralla. Nyt se lähtee suosikin sisäpuolelta. Bean Fighter 5%) avaa kovaa ja saa paikan kärjen läheltä. Sofie Halm kiri hyvin kakkoseksi Jokimaalla Condesan voittamassa lähdössä.

Kolmas lähtö pelataan läpi 16 valjakolla. Vaikeasti veikattavan lähdön perushevosia pienemmille lapuille ovat Hirman Viesker, Villiveko, Vauhti Teppo ja Pate Pollea. Pelataan vihjeriviin lähtö tukkoon ja toivotaan yllätystä.

Viidennessä kohteessa on erittäin kova paalu. American Cooper ja Readly Eagle Helmikuun alussa Vermossa. Silloin Readly Eagle oli parempi. Readly Eaglella on juoksulanka ja se on niukka suosikki. Jättiyllättäjinä mukaan, myös juoksulangalta matkaan lähtevä Xenia Comery (2%) ja takamatkan voitokas Nemea Kato (5%).

Kuudennessa kohteessa Korven Liideri vetää porukkaa pitkään, ehkä maaliin saakka. Takamatkalta otetaan kaksi varmistusta. Elan on kehittänyt itselleen pitkän voittoputken ja jatkaa kunnossa. Paremmista asemista se voisi olla niukka suosikki, mutta takamatkan takarivistä kierrettävää on paljon. Karlo jyrää voimillaan. Matka on sille hiukan lyhyt, mutta vain 3% pelattuna se otetaan potintekijäksi lapulle.

Lähtö1: 2

Lähtö2: 1,3,4,5,9,10

Lähtö3: kaikki 16 valjakkoa.

Lähtö4: 10

Lähtö5: 2,6,7,9

Lähtö6: 1,5,11

Lähtö7: 4 Vihjerivin hinta: 57,60e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *