Paris SG

KERROIN

1.87
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan playoffsit jatkuvat jälleen mielenkiintoisilla otteluilla. Tarjolla on myös kaksi kelvollista peli-ideaa.

Liverpool-Atletico Madrid (klo 22:00, tilanne 0-1)

Liverpool metsästää jatkopaikkaa vaikean avausosan jälkeen, minkä seurauksena joukkue on maalin takamatkalla. Kloppin miehistö kyllä dominoi ottelua ja piti palloa valtavat määrät, mutta Atleticon puolustus piti punapaidat tehokkaasti pois hyviltä maalipaikoilta.

Kotijoukkueen kannalta CL-playoffs tulee pahaan aikaan, sillä pelivire on heikompi kuin kertaakaan tällä kaudella. Voitosta voittoon edennyt Liverpool pelasi ennen viime lauantaina neljän ottelun putken, jossa se kärsi peräti kolme tappiota.

Atletico-ottelu käynnisti selkeästi Liverpoolin paluun ”tavallisten kuolevaisten joukkoon”. Alkukaudella nähty hyvä onni on alkanut viime otteluissa tasaantua, eikä joukkue ole ollut aivan parhaimmillaan. Bournemouth kaatui sentään kenraalissa 2-1 heikon alun jälkeen.

Vierailija Atletico Madrid pelasi hyvän ottelun kärkijoukkue Sevillaa vastaan, mutta sai ansaitun voiton sijaan vain 2-2 -tasapelin. Kyseessä oli viides tappioton ottelu peräkkäin. Tico hävisi edellisen kerran noin viisi viikkoa sitten Real Madridin vieraana 1-0.

Ottelun asetelma pysyy hyvin samanlaisena avausosaan nähden. Tico puolustaa tiukasti ja pyrkii iskemään kaivatun vierasmaalin jostain harvoista paikoistaan. Vaikka Liverpool pääsisi 1-0 johtoon suht nopeasti, peli tuskin avautuu.

Betsaamme alle 2,5 maalia in 1,80 kertoimella. Maaliodotus on erittäin matalalla, kuten se oli jo ensimmäisessä osassakin. Vihjasimme myös silloin alle 2,5 maalin betsiä ja markkinoilla tarjotut kertoimet riittävät hyvin peliin tälläkin kertaa.

PSG-Dortmund (klo 22:00, tilanne 1-2)

Ranskan liigan ylpeys PSG lähtee hyvistä asetelmista toiseen osaotteluun. Neymar iski tärkeän vierasmaalin Dortmundissa, joten pariisilaisilla on erinomaiset saumat jatkopaikkaan. Joukkueella oli matkassa myös tuuria, sillä Dortmund olisi hyvin voinut voittaa ottelun kahden maalin erolla.

PSG:n suoritukset ovat olleet Ranskan pääsarjassa suorastaan hämmästyttäviä. Joukkue on nimittäin tehnyt vähintään neljä maalia jo viidessä peräkkäisessä ottelussa. Jos sarjaa venytetään hieman pidemmälle, niin PSG on paukuttanut vähintään kolme maalia 10/11 edellisessä liigapelissään.

Pariisilaiset eivät pelanneet lainkaan viikonloppuna. Kenraaliharjoitus sujui kuitenkin hyvin, sillä PSG murskasi viime keskiviikkona Lyonin 1-5 Ranskan liigacupissa. Meno on hyökkäyspelissä suorastaan hirmuista juuri nyt.

Dortmund on voittanut Bundesliigassa neljä matsia putkeen ja haki tärkeän 1-2 voiton Gladbachin vieraana viime lauantaina. Kyseessä oli kriittinen ottelu CL-paikkojen osalta. Hieman yllättäen, joukkueen maalinteko on hyytynyt parhaimmista päivistä.

BVB on tehnyt vain viisi maalia kolmeen edelliseen liigamatsiin. Suurempaa draamaa ei tästä kannata hakea, sillä samaan aikaan puolustuskin on päästänyt vain yhden osuman. Kokonaisuutena Dortmund on voittanut 7/8 edellisestä Bundesliigan ottelustaan, joten pelivireessä ei ole valittamista.

Kotijoukkueen riesana on ykköskärki Mbappen todennäköinen poissaolo. Samaan aikaan Dortmundin kapteeni Marco Reus on yhä sivussa, joka on tehnyt kauden 19 BuLi-matsissa hurjat tehot 11 maalia + 7 maalisyöttöä.

PSG on flopannut viime vuosina pahasti Mestarien liigan jatkopeleissä, mutta nyt uskomme vahvasti joukkueen jatkopaikkaan. Betsimarkkina ei arvosta PSG:tä riittävästi. Pelaamme kotivoittoa in 1,87 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *