Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Joensuun vihjeriviin löytyi kaksi varmaa. Avauskohteen Zara Avenger on löytänyt hurjan vireen. Kaikki tämän vuoden starttinsa voittanut tamma pinkoi viimeksi Jokimaalla kierroksen kolmatta rataa, voittaen silti aivan yläpystyyn. Valmentaja-ohjastaja Juha Utala tuntee hevosensa voimat, eikä tässä taida kukaan pystyä niihin vastaamaan. Suursuosikkinakin varma-ainesta. Toinen varma on kakkoskohteen Delightful Moment. Raketti-avaaja paiskaa 6-radaltakin keulaan ja uskotaan sen vetävän siitä maaliin saakka. Ruuna on voittanut tätä kovempiakin tehtäviä.

Kolmannen kohteen suosikiksi on pelattu Ruotsissa ja Norjassa mainetta niittänyt Ari Potter. Sen ykköshaastaja on kovaan iskuun pääsyt Siirin Veeti. Teivossa se voitti pitkällä kirillä ja Oulussa se paikkasi upeasti laukkansa, kiertäen puolitoista kierrosta kolmatta, ehtien vielä toiseksi. Yllättäjiksi mukaan juoksulangalta matkaan pääsevä voitokas Fransua (9%) sekä kahdelta takamatkalta aina rehdisti maaliin asti puristava Pirttilän Olga (3%).

Neljäs kohde on aina kimurantti 16-valjakon tammalähtö. Kahden takamatkan hurjat Ice Wine ja Gal Cadot Racing runttaavat molemmat luokallaan voittomatsiin. Ykkösradan Queen’s Visa oli suoraan tauolta oikein hyvä kolmas Helmikuun lopussa Joensuussa. Tajfunrain (6%) on kunnossa, mutta tarvitsee onneakin suljetulta lähtöpaikalta. Mukaan vielä läheltä kärkeä juoksut saavat Ceresthee (2%) ja BWT Gaia (6%).

Viidenteen kohteeseen ladataan puolet valjakoista, kun suosikit on arvottu takariviin. En Candy Till jäi Kuopiossa suursuosikkina kakkoseksi, kun Andrasthee tuli sen selästä pätkällä ohi. Mr Reddington on niin kovassa kunnossa että jyrää varmuudella mukaan voitto taisteluun. Andrasthee näytti Kuopiossa että sopivalla reissulla se pystyy voittamaan suosikin. Downshifter on tehnyt kovia esityksiä, mutta lähtöpaikka on surkea. Mukaan vielä Wonder Of You ja huippupaikalta Girlpower Sisu.

Kuutoskohteen suosikki Exclusive Matter on hyvin lähellä voitto, niin hyvällä tyylillä se Kuopiossa voitti. Otetaan varmistukseksi kuitenkin Vermossa pikamatkalla kovan esityksen tehnyt Credit To Love. Ruunalla ajettiin kuolemanpaikalle, mistä se söi keulahevosen aivan selityksittä.

Päätöskohteen Landen Paukussa on jopa varma-ainesta. Vihjeriviin otetaan kaksi varmistusta. Nopea Koskelan Akseli pääsee keulaan, jos pystyy torjumaan kiihdytyksessä Ellin Sisun. Keulasta, tai suosikin takaa, sillä on kaikki saumat menestyä. Takarivin väkivahva Morison jaksaa puurtaa kolmatta rataa vaikka koko matkan. Ohjastaja Juha Utala pitää huolen ettei matkavauhti mene kävelyksi.

Lähtö1: 9

Lähtö2: 6

Lähtö3: 6,8,10,11

Lähtö4: 1,2,3,8,15,16

Lähtö5: 1,6,8,9,10,11

Lähtö6: 5,8

Lähtö7: 4,6,11 Vihjerivin hinta: 43,20

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *