Baltimore-Oakland U9,5

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Baltimore Orioles-Oakland A’s (19:35)

Kun Baltimore Orioles ja Oakland A’s iskevät yhteen torstain iltapäiväottelussa (paikallista aikaa), on peli-ideana pelata totals vetomuotoa ja valita alle 9,5 juoksua. Päiväpeleissä nähdään keskimäärin hieman vähemmän juoksuja kuin iltapeleissä, ja vaikka tämän ottelun aloitussyöttäjät eivät ole sarjan parhaimmistoa ja Baltimoren bullpen (vaihtosyöttäjät) on korkeintaan keskinkertainen, on linja mielestämme liian korkea. Oriolesin vastustajat ovat tehneet tällä kaudella melkein seitsemän juoksua per ottelu, eniten koko sarjassa. Otoskoko on pieni, mutta kertoo silti ainakin pienistä ongelmista syöttämisen osalta. Joukkueiden parhaat vaihtosyöttäjät eivät syöttäneet eilisessä ottelussa, mikä osaltaan alentaa ottelun odotettua juoksumäärää.

Ottelussa Oaklandilla on etu (oletetuilla aloituskokoonpanoilla) lyöntipelissä ja vaihtosyöttäjissä. Aloitussyöttäjissä, Bundy (Baltimore) ja Brooks (Oakland), on etu Oaklandilla. Brooks on arvion mukaan suunnilleen sarjan keskitasoa kun taas Bundy on sarjan keskimääräistä aloitussyöttäjää hieman heikompi.

Ottelu pelataan Oriolesin Camden Yardsilla, jossa nähdään keskimääräistä enemmän juoksuja. Tämä on toki huomioitu ottelun totals linjassa. Sääolosuhteet (lähinnä tuulen suunta ja nopeus) vaikuttavat myös osaltaan totals-arvioon, ja ne ovatkin tämän hetken tiedon mukaan suotuisat alle-vedon kannalta.

Pelataan Baltimore-Oakland alle 9,5 juoksua ilta kertoimella 2,00 (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!