Suomi (1X2)

KERROIN

1.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat käynnistyivät perjantaina neljällä ottelulla. Leijonat avasi kisaurakkansa heti avauspäivänä vaikealla ottelulla Kanadaa vastaan. Slovakia kohtasi puolestaan Yhdysvallat, joten molemmilla joukkueilla on takanaan hikinen iltapuhde.

Suomi debytoi perjantaina Kanadaa vastaan erinomaisesti. Kokematon leijonalauma lähti otteluun ennakkoluulottomasti ja haastoi Kanadaa rohkealla pelaamisellaan. Voitto vaahteralehdistä oli tälle joukkueelle henkisesti erittäin tärkeä – jokainen pelaaja uskoo nyt itseensä. Kun yhteispelaaminen näyttää myös erittäin hyvälle, voidaan Leijonille povata hyvää turnausta.

Suomen joukkue on erittäin hyvä sekoitus eri tyyppisiä pelaajia, joiden roolitukset tuntuvat menneen nappiin.


Huom. in erikoistarjous uusille asiakkaille: Suomen voitolle Slovakiasta kerroin 50!
Avaa tili tästä linkistä ja hyödynnä tarjous!


Slovakia aloitti kisat erinomaisella esityksellä Yhdysvaltoja vastaan. Yksi kisojen suosikeista oli täysin haluton, hengetön ja työmäärässä valtavasti isäntiä perässä. Tatarin johdolla Slovakian kärkipelaajat ovat laadukkaita, mutta ei kuitenkaan riittävän hyviä kantaakseen joukkuetta läpi turnauksen.

Suomi on joukkueena tasainen, suoritusvarma ja pystyy taatusti hyvällä itseluottamuksella pelatessaan pitämään Slovakian kurissa. Kisaisännät kohtasivat USA:n myöhemmin perjantai-iltana, ja näin ollen pieni ohjelmakin tukee Suomea.

Lepoetu ei ole tässä tilanteessa ole ajallisesti iso, mutta sikäli merkittävä, että Slovakian peluutus on taatusti Suomea epätasaisempi. Tämän hetken Suomen lyöminen käytännössä yhdellä laadukkaalla ketjulla on käytännössä mahdoton tehtävä. Poimimme lapulle Suomen voiton LvBetin kertoimella 1,70.

Jos olet uusi asiakas, voit hyödyntää yllä olevan bannerin kautta myös mahtavan korotetun kertoimen 26 LvBetille!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!