Milan (1X2)

KERROIN

2.50
0
pv
0
t
0
min
0
s

RB Leipzig +0.5

Lauantain futistarjonta on tällä kertaa poikkeuksellinen, kun Valioliiga ja La Liga pelataan sunnuntain puolella. Löysimme kuitenkin hyviä pelikohteita kotimaan lisäksi Bundesliigasta sekä Italiasta.

Veikkausliiga: FC Honka-VPS (klo 15:00)

Aloitetaan lunastukset Veikkausliigan iltapäivän otteluista. Suomen pääsarjan joukkueet ovat tulessa toistamiseen tällä viikolla.

Kotijoukkue FC Honka on sotkuisen ja tasaisen sarjataulukon kärkipäässä. Joukkueiden pelimäärät vaihtelevat tällä hetkellä niin paljon, että Honka voisi todellisuudessa johtaa sarjaa voittamalla rästipelinsä.

Espoolaiset rankattiin kauden alla selkeäksi Klubin haastajaksi. Alkukausi ei ole mennyt aivan putkeen, sillä mukaan mahtuu kaksi outoa notkahdusta. Honka hävisi IFK Maarianhaminalle 0-3 kotona ja reilu viikko siten HIFK:lle 2-0 vieraissa. Nämä olivat kaksi surkeaa ottelua, mutta muuten joukkue on esiintynyt hyvin.

FC Honka oli hyvin lähellä kaataa liigakärki Ilveksen vieraissa alkuviikosta. Joukkue oli myös ensimmäinen, joka teki maalin Ilvestä vastaan. Johto suli vasta 90. minuutilla, kun Honka joutui pelaamaan lopun alivoimalla.

Vepsu on puolestaan rankattu sarjan toiseen päähän, ja joidenkin mielestä kyseessä oli jopa kauden alla yksi putoajakandidaateista. Ensimmäiset kierrokset ovat vahvistaneet tätä kuvaa, sillä vaasalaiset ovat kuudesta matsista yhä voitoitta.

VPS on myös ainoa joukkue, joka on antanut pisteitä KPV:lle. Vepsu itse asiassa hukkasi kokkolaiaisa vastaan kotonaan kahden maalin johdon. Toistaiseksi useat tasapelit ovat pitäneet sen poissa jumbopaikalta.

Viikolla VPS oli onnekas HJK:n isäntänä. Joukkue kiri tasoihin viimeisellä sekunnilla pelattuaan kahden miehen ylivoimalla. Klubin olisi pitänyt paketoida matsi jo paljon aiemmin.

Ennakoimme Hongalle rutiinivoittoa kotikentällä. Peleihin kelpaa nätisti FC Honka aasialainen -1 tasoitus Betserin 2,00 kertoimella. Myös muut tasoitukset (1X2 tai -1,5) ovat kelpo ideoita.

Bundesliiga: RB Leipzig-Bayern Munchen (klo 16:30)

Saksan Bundesliigassa on jäljellä enää kaksi kierrosta. Lauantain huippuotteluna nähdään sarjan kärkijoukkueiden kohtaaminen.

RB Leipzig oli vihjeemme myös viikko sitten perjantaina, kun joukkue kohtasi Mainzin vieraissa. Valitettavasti toisen jakson lepsuilu maksoi, sillä RBL hukkasi 0-2 ja 1-3 johdon lopulta 3-3 -tasapeliksi.

Vihjeen taustalla oli joukkueen todella vakuuttava pelivire: Leipzig voitti ennen Mainz-peliä kuusi matsia putkeen, ja kyseessä oli jo neljästoista ottelu ilman tappiota hurjalla 10-4-0 saldolla.

Yksi tasapeli ei tätä asetelmaa muuta, eli kyseessä on Bayernin ohella sarjan vahvin joukkue juuri nyt. Leipzig on varmistanut jo paikan Mestarien liigaan. Se voi vielä ohittaa Dortmundin ja nousta kakkoseksi.

Vierasjoukkue Bayern Munchen oli myös pelikohteenamme viime lauantaina, kun joukkue kohtasi hännänhuippu Hannoverin. Matsi oli alusta loppuun aivan yhtä päätyä, mistä kertovat laukaisustatsit 27-2. Valitettavasti yksi Hannoverin paikka koko pelissä riitti siihen, että handicap-veto hävittiin.

Bayern nappasi silti voiton vakuuttavalla tavalla. Joukkue on ollut viime vuoden joulukuusta lähtien lähes pysäyttämätön, jolloin kone saatiin toden teolla käyntiin. FCB on pelannut 12 edellistä liigapeliä tappioitta saldolla 10-2-0.

Leipzig ja Bayernin statsit ovat siis jäätävän kovat. Baijerilaiset ansaitsevat ottelussa suosikkiaseman, mutta betsimarkkina on kyllä liioitellut tasoeroa rajusti. Bayernille voidaan laskea motivaatioetu mestaruustaistelun vuoksi, mutta eiköhän Leipzig syty täysillä kauden viimeiseen kotiotteluunsa.

RBL kaatoi Bayernin myös edellisen kerran kotiyleisönsä edessä (maalein 2-1). Tarjolla on todella rajuja kertoimia, sillä Lepizigin +0,5 tasoitus maksaa 2,27 kertaa lla. Mielestämme tämä toteutuu hieman yli 50% todennäköisyydellä.

Serie A: Fiorentina-Milan (klo 21:30)

Italian pääsarjassa käynnistyy lauantaina 36. ottelukierros. Sarjassa on jäljellä enää kolme ottelua, ja taistelu tiivistyy molemmissa päissä kenttää.

Kotijoukkue Fiorentinan kevätkausi on ollut masentava. Firenzeläisseura on sentään turvallisesti keskikastissa, mutta kevätkuukausien tulokset ovat olleet viikko toisensa perään surkeita. Olemme vihjanneet myös onnistuneesti Fiorentinaa vastaan parikin kertaa viime aikoina.

Viikko sitten Violan alamäki jatkui 1-0 -tappiolla Empolin vieraana. Kyseessä oli neljäs peräkkäinen tappio ja peräti yhdestoista voitoton ottelu putkeen. Itse asiassa, kun katsotaan koko kauden jälkimmäistä puoliskoa, Fiorentina on voittanut vain 2/18 ottelusta. Nämäkin ovat jumbojoukkue Chievoa ja Frosinonea vastaan.

Milanin tilanne on täysin erilainen. Rossoneri on myös kompuroinut hieman viime aikojen otteluissaan, mutta maanantain kotivoitto Bolognasta palautti seuran oikeille raitille. Milan on tällä hetkellä viidennellä sijalla vain kolme pistettä Atalantan perässä.

Legendaarinen milanolaisjoukkue on ollut todella kauan ulkona Mestarien liigasta, mutta nyt sinne on vielä täydet mahdollisuudet. Edellä oleva Atalanta kun kohtaa myös mm. Juventuksen vieraissa.

Fiorentina on siis syöksyssä, joka on jatkunut jo pidemmän aikaa. Joukkueen paras terä on pahasti kateissa, ja nyt vastassa on huippumotivoitunut Milan. Vierailijat saavat tästä merkittävän buustin, mikä ei näy oikein kertoimissa.

Haetaan rohkeasti Milania 1X2-muodossa, sillä tasapelillä joukkue ei tee mitään. tarjoaa herkullista 2,50 kerrointa toppina.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!