Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään yhdellä varmalla. Neljännessä kohteessa hallitseva Ravikuningatar Suven Sametti starttaa aivan lahjasarjassa. Tapio Perttusen tamma on parantanut hitaasti, mutta varmasti, kaikissa tauon jälkeisissä kolmessa startissaan. Nyt kovimmat kilpasiskot loistavat poissa oloillaan ja Suven Sametti on jo oikeastaan velvoitettu voittamaan tämä.

Avauskohde koitetaan selvittää kolmella merkillä. Charlene Halm vaikuttaa oikein lupaavalta tammalta. Se on voittanut, tai ollut toinen kaikissa laukattomissa starteissaan. Umpisurkean lähtöpaikan saanut Hertus vaikuttaa myös niin kovalta että se voi 12-radaltakin kiertää koko porukan. Callela Exlover antoi myrskyvaroituksen Teivossa huhtikuun lopussa. Se pakitti kolmannelta radalta joukon hännille, mutta pienellä tuurillakin se pääsi viimeisellä puolikkaalla 3. ulos, mistä kiri kantoi voittoon asti.

Toinen kohde kannattaa rastittaa reilusti. Vihjeriviin pääsee viisi merkkiä, mutta ei olisi väärin vaikka lähdön löisi läpi. Gygne Noire Boogie on pelattu niukaksi suosikiksi huonoltakin paikalta. Taulu ei tee tammalle oikeutta, koska kaksi kauden aiempaa lähtöä ovat olleet tasoltaan aivan eri luokkaa kuin tämä. Tammaderbyn karsinnassa se oli rehti kolmas. Lähdön voitti muuan huipputamma An-Dorra. Seuraava Vermon startti meni 8-radalta täysin mönkään, ja siinäkin voiton vei kova Tippy Grain. Nyt vastus ei ole ihan samaa tasoa. Farfallone vaikuttaa vahvalta menijältä, joka ei kaihda kuolemanpaikkaakaan. Ari Moilanen voi tehdä ruunalla ratkaisuja ajoissa, mikäli vauhti meinaa mennä lönköttelyksi. Gyro Gearloose tuli Forssassa keulahevosen selästä pätkällä ohi, saatuaan kiritilat vasta juuri ennen maalia. Vermossa se paikkasi lähtölaukkansa kirien vielä neljänneksi. Moonstone on keikkunut kolmen sakissa neljä edellistä starttiaan ja saa nyt hyvän reissun kärjen tuntumassa. Jättiyllättäjänä mukaan Ashley Man(1%), jonka on mahdollista saada suosikilta vetoapua kirilenkillä.

Kolmas kohde on kylmäveristen pitkä matka, 3120m neljältä eri paalulta. 60m pakilta matkaan lähtevä Briljantti Buugi kiertää luokalla korkealle. Edessä on 11 valjakkoa, joista todennäköisesti osa vielä laukkaa, joten kolmella kierroksella ei ole mahdottomasti kierrettävää. Ekosalama on ollut tosi hyvä tänä vuonna, napsien jo neljä voittoa. Helmen Humu aloitti Teemu Okkolinilta vakuuttavasti Vermossa, ottaen keulasta tyylikkään voiton vailla uhkaajia. Helmen Humu on kuitenkin todella epävarma ja laukka on herkässä.

Viides kohde pelataan neljällä merkillä. Suursuosikki Jason’s Camden on perusmerkki hyvältä lähtöpaikalta. Skyfall Shine:n kyvyt riittävät ja sillä on nyt kaksi starttia alla tauon jälkeen. Potin tekijöiksi nostan vain 2% pelatut Farzad Boko:n ja Bag’s Simoni:n, joista toinen pääsee liftaamaan suosikin takana ja molemmat saanevat juoksun kärjen tuntumassa.

Päätöskohde vaikuttaa kolmen kaupalta. Jezzet Savoy:n rattailla Pekka Korpi yrittää varmuudella keulaan ykkösradalta. Rahajamatch:in kuuluu menestyä näissä sarjoissa aina hyvältä paikalta. Deep Blue Font voi hyvänä päivänään voittaa, vaikka lähtöpaikka onkin hiukan ulkona.

Lähtö1:6,7,12

Lähtö2: 1,5,10,11,12

Lähtö3: 6,10,12

Lähtö4: 5

Lähtö5: 1,2,6,9

Lähtö6: 1,3,6 Vihjerivin hinta: 54e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *