Liechenstein-Suomi U2,5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Huuhkajat ovat jälleen tulessa EM-karsinnoissa, kun joukkue matkustaa Liechensteinin vieraaksi. Pelivalintamme on saman suuntainen kuin viime lauantain Bosnia-otteluun.

Valko-Venäjä vs Pohjois-Irlanti (klo 21:45)

Valko-Venäjä ja Pohjois-Irlanti kohtaavat tiistaina Borisovissa. Kyseessä on EM-karsintojen C-lohkon kamppailu.

Kotijoukkue Valko-Venäjän karsintaurakka on alkanut heikosti. Maa hävisi Saksalle viikonloppuna 0-2, ja kyseessä oli kolmas tappio kolmeen otteluun. Aiemmat tappiot ovat vieraissa Hollannille sekä tiistain vastustajalle, Pohjois-Irlannille.

Valko-Venäjä ei ole muutenkaan tällä hetkellä erityisen hyvä joukkue. Se oli sijoitettu Kansojen liigassa alimpaan D-kastiin, jossa maa sentään kaatoi Luxemburgin, Moldovan ja San Marinon tasoisia vastustajia. Edellisissä MM-karsinnoissa Valko-Venäjä jäi lohkon jumboksi jopa Luxemburgin taakse.

Vierasjoukkue Pohjois-Irlannin futis on ollut sen sijaan nousussa jo useamman vuoden ajan. Maa teki kolme vuotta sitten historiaa pelaamalla tiensä EM 2016 kisoihin Suomen lohkosta. Pohjois-Irlannin MM-2018 karsinnat sujuivat myös erinomaisesti. Se jäi kuitenkin kisoista rannalle yhteismaalein 1-0 jatkokarsinnassa Sveitsiä vastaan.

EM 2020 -karsinta on seurannut näiden karsintojen trendiä. Pohjois-Irlanti johtaa lohkoa kolmella voitolla, jotka se on ottanut Valko-Venäjästä ja kahdesti Virosta. Toistaiseksi vastassa on ollut vain heikkoja maita, mutta Pohjois-Irlannin rutiini näyttäisi olevan hyvällä tasolla.

Joukkueiden välinen tasoero tuli myös selväksi aiemmassa kohtaamisessa. Pohjois-Irlanti on suosikki myös vieraskentällä, ja tappio olisi kyllä yllätys. Ottelun maaliodotus on todella matalalla, joten poimitaan suoran voiton sijasta hieman varmempi Pohjois-Irlanti DNB in 1,92 kertoimella.

Liechenstein vs Suomi (klo 21:45)

Huuhkajien karsintaurakka jatkuu myös tiistaina, kun luvassa on ennakkoon helpoin vierasottelu.

Kotijoukkue Liechenstein kuuluu maailman heikoimpiin futismaihin, mistä kertoo hyvin elorating 174 (yhteensä maita 238 kpl). Jotain tasosta kertoo se, että Liechenstein jäi myös Kansojen liigassa D-sarjan lohkonsa jumboksi ja Gibraltarin taakse.

Liechensteinin ongelmana on muiden lilliputtien tapaan maalinteko. Se on yhä maaleitta kolmen ottelun jälkeen EM 2020 -karsinnoissa, ja maa teki MM 2018 -karsinnoissa yhden maalin kymmeneen otteluun. EM 2020 + MM 2018 + EM 2016 -karsinnoissa se on tehnyt kolme maalia 23 ottelussa.

Suomen positiivinen vire sen sijaan jatkuu. On hienoa nähdä, että Huuhkajien kurssi ei kääntynyt, vaikka EM-karsinnat alkoivatkin tappiolla Italian vieraana. Suomi kaatoi seuraavaksi Armenian vieraissa ja lauantaina upeasti Bosnian.

Tilanne on tällä hetkellä se, että Suomen kisapaikan todennäköisyys alkaa lähennellä 50 prosenttia!

Bosnia-ottelu jatkoi myös Suomen vähänmaalisten tulosten sarja. Kaikki Kansojen liigan sekä EM 2020 -karsintojen ottelut ovat päättyneet alle 2,5 maalin tuloksiin. Suomi on pitänyt kaikissa maaotteluissa nollat 10/15 edellisestä ottelusta.

On erittäin todennäköistä, että nollapelisaldo jatkuu molempien joukkueiden osalta. Liechenstein tuskin tekee maalia Suomen verkkoon. Toisaalta Suomi ei maaotteluissa murskaa edes heikompia maitaan, joten ottelun todennäköisin skenaario on 0-1 tai 0-2 vierasvoitto.

Parhaan valuen tarjoaa koko ottelun maalimääräveto, eli poimitaan lapulle in alle 2,5 maalia 2,05 kertoimella. Voit myös betsailla Suomen nollapeliä, jos suurimaaliset voitot pelottavat.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *