Valencia top 4

KERROIN

11
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan pääsarja La Liga palaa torstaina 11.6. lähes kolmen kuukauden mittaiselta koronabreikiltä. Sarjaa on pelaamatta vielä 11 kierrosta, joten luvassa on todella tiivis ottelutahti heinäkuun 19. päivään saakka. Poimitaan seuravaksi muutamia poimintoja kausivedoista.

Kaikki vedot ovat ille, joka näyttää kaikki La Ligan matsit myös TV:n kautta.

Voittajaveto

La Ligan mestaruus on tälläkin kaudella kahden kauppa. Real Madrid ja FC Barcelona ovat olleet selkeästi omaa luokkaansa, ja etu on tällä hetkellä Barcalla. Kahden pisteen keula syntyi juuri ennen koronataukoa, kun Real Madrid hävisi yllättäen Betisille vieraissa 2-1.

Vain viikkoa aiemmin Real oli napannut sarjan kärkipaikan Barcelonalta voitettuaan kotimatsin Barcaa vastaan 2-0.

Meidän betsimme lähtee Realille kertoimella 2,25. Madridilaiset ovat olleet peliesitysten valossa sarjan paras joukkue, mutta onni ei ole ollut valkopaitojen puolella. Real ei päästänyt mm. kahdessa Barca-matsissa maaliakaan omaan verkkoonsa.

Molemmilla on edessään vielä muutamia vaaranpaikkoja, joista pistemenetyksiä voidaan odottaa. Kun FC Barcelonan kerroin on vain 1,60 niin Real Madrid on selkeästi näistä kahdesta pelattavampi. Pikkubetsi sisään.

Top 4 -sijat

Kisa kahdesta jäljellä olevasta Mestarien liigan paikasta on todella tiukka. Sevilla, Real Sociedad, Getafe ja Atletico Madrid ovat vain kahden pisteen sisällä. Sijalla seitsemän oleva Valencia kärkkyy kolme pistettä Ticon takana, joten kisassa on hyvin mukana vielä viisi joukkuetta.

Meidän valintamme on Getafe, jolle on tarjolla herkullinen 2,25 kerroin. Joukkue oli erittäin lähellä päästä CL-paikoille jo vuosi sitten, mutta hyytyi aivan loppumetreillä. Getafe on ollut joka kausi sarjanousunsa jälkeen todella tiivis paketti ja olemme myös vihjanneet sen otteluita hyvillä tuotoilla useaan kertaan.

antaa Sevillalle ja Atletico Madridille vain kertoimet 1,57 ja 1,60 mutta Getafelle 2,25. Tässä on selkeä vääristymä.

Tehdään myös pieni panostus Valencialle kertoimella 11. ”Lepakot” nousivat viime keväänä Getafen ohi Mestarien liigaan hurjalla loppukirillä. Etumatkaa ei ole kilpailijoihin paljon, minkä lisäksi Valencian ohjelma on suotuisa.

Valencialla on ennen viimeistä kierrosta vain yksi vaikea matsi (Real Madrid). Päätöskierroksella se kohtaa Sevillan, jossa neljäs sija voidaan hyvinkin ratkaista. Jos Valencia löytää viime kevään suoritustason, se voi hyvinkin pudottaa Sociedadin ja/tai Sevillan ulos neljän joukosta.

Putoaminen

Putoamiskamppailussa on mukana varsinaisesti kuusi joukkuetta eli sijasta 15 alaspäin Valladolid, Eibar, Celta Vigo, Mallorca, Leganes ja Espanyol. Käytännössä sijan 14 Alaves raapii varmasti tarvittavat 5-6 pistettä 11 ottelusta, mitkä riittävän hyvin säilymiseen.

Me betsaamme sijalla 15 olevaa Valladolidia, jolla on putoamiseen vain neljän pisteen keula. Valladolid säilyi yllättäen viime kaudella sarjassa, vaikka se teki vähiten maaleja. Joukkue on tänäkin vuonna kerännyt pisteensä tiukalla puolustuspelillä.

Tämä ”köyhän miehen Getafe” on vielä loppukaudella vaikeuksissa. Valladolid kohtaa 4/6 sarjan kärkijoukkueesta, minkä lisäksi ainoastaan 2/6 heikoimmasta – näistäkin toinen ottelu on vieraissa Leganesia vastaan heti avauskierroksella.

Valladolidin kerroin 4,50 kattaa riskin mainiosti. Luvassa on todella tiivis otteluohjelma, joka väsyttää etenkin kapean materiaalin pelaajia. Valladolidin tiukka pelikuri voi hyvin olla yksi kärsijöistä. Maalintekoon joukkue tuskin yhtäkkiä kykenee.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *