Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Killerillä juostaan hyvä tasoiset ravit lauantaina. Kierroksen todennäköisimmät voittajat löytyvät kylmäveri lähdöistä. Kolmannen kohteen Parvelan Retu voi jopa hyötyä takarivin paikasta, josta se päässee varmemmin ravilla matkaan. Vaikka hallitseva ravikuningas Evarttikin alkaa olemaan kunnossa, on Parvelan Retu niin vahva ja nopea, että se kiertänee tässä koko porukan. Mikäli tähän hakee jättipaukkua, kannattaa lapulle ottaa hyvältä paikalta nopea Välkyn Tuisku, joka päässee keulaan, tai johtavan taakse, mikä on Jyväskylässä sekin aivan huippupaikka, koska pussitus vaaraa ei ole open stretchin ansiosta. Toinen varma on neljännen kohteen Panthera, joka on ollut oikein mainio koko kauden. Juoksuradan paikalta matkaan pääsevä Panthera etenee ennemmin, tai myöhemmin keulapaikalle, mistä Ari Moilanen hallinnee lähtöä koko matkan. Idea Varmana mukaan kuudennen kohteen Huikero. Jani Ruotsalaisen tallista tulee molemmat suosikit, joista valmentaja on valinnut itselleen ajettavaksi Huikeron. alustavien peliprosenttien mukaan se on jäämässä kakkossuosikiksi(24%). Oikein maistuva varma.

Avauskohde on lämminveristen tulinen maili, mikä painetaan läpi urku auki. Kahdeksasta valjakosta lapulta pois jää vain uloimman radan Quick Wald. Juoksun kulkua on vaikea ennustaa, kun viivalla on liuta nopeita avaajia. Bag’s Simoni voi olla alussa nopein, ja kuljettaja Henna Halme meinasi, että keulasta kokeillaan. No Limit Royalty yrittää puolustaa paikan johtavan takana, mistä saa lopussa tilaisuuden tulla pätkällä ohi. Showtimejackflower ja Piteraq ovat perusmerkkejä, vaikka lähtöpaikat ovatkin hiukan ulkona. Luxorius Lordia (3%) ja Vikens Energyä (2%) pääsee harvoin pelaamaan eturivistä näin pienillä prosenteilla. Redemptionin juoksu onnistuu 2-radalta väkisinkin.

Kakkoskohteen suosikki on Suven Sametti, joka on kyllä lähellä voittoa tässä. Ciiran Tähti arvottiin ulkoradalle, mutta kyvyt riittävät ihan voittoon asti, mikäli juoksu ei mene aivan mönkään. Liisan Tulilintu on mielialahevonen, joka hyvänä päivänään voi maalisuoralla lentää kaikista ohi. Jättiyllärinä mukaan Vennelmon Varma (2%), joka voisi johtavan taakse päästessään yllättää open stretchiltä.

Viidenteen kohteeseen haetaan yllätystä. Bridge Commander ja Kiikku’s Giant erottuvat hiukan muista, mutta jakavat 16 hevosen lähdössä noin 70% pelistä. Enter Mayweather(1%) pystyy hyvänä päivänään tekemään aivan hurjia suorituksia. Roylasky(1%) on hevosena ihan riittävä tähän ja se voi juoksulangalta päästä aika nopeastikin lähelle kärkeä. Capercaillie Cokc:iin(3%) pätee samat sanat. Explosive Secret(7%) on todennäköinen keulahevonen ja se pystyy vetämään pitkänkin matkan tosi kovaa läpi, tehden takahevosten tehtävästä vaikean. Mukaan vielä Winners Lane, joka olisi lopussa vaarallinen johtavan takaa.

Päätöskohde on Killerin Eliitti, jossa tikulla on 20 000e ykköspalkinto. Pikamatkalle pelataan valjakot 1-5. Suosikki on keskeltä rataa keulaan suhahtava Next Direction. Kurri Jari Boko:lla ajettaneen kuolemanpaikalle vaatimaan vauhtia. Paikan johtavan takaa saa joko Farzad Boko tai Sobel Conway. Huipputamma An-Dorra kokeilee orien ja ruunien kanssa ja sopivan selkäreissun jälkeen se voi läheltä kärkeä pärjätä vaikka kuinka hyvin.

Lähtö1: 1,2,3,4,5,6,7

Lähtö2: 1,3,8,10

Lähtö3: 11

Lähtö4: 7

Lähtö5: 2,5,6,11,12,13,14

Lähtö6: 9

Lähtö7: 1,2,3,4,5 Vihjerivin hinta: 49e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *