Juventus-Atalanta O3.5

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain futistarjonnasta poimitaan yksi Valioliigan ja yksi Serie A:n ottelu. Norwichin putoaminen Championshipiin sinetöidään tämän kierroksen jälkeen.

Norwich-West Ham (klo 14:00)

Kotijoukkue Norwich lähtee lauantain otteluun masentavasta tilanteesta. Canaries on hävinnyt kaikki koronabreikin jälkeiset ottelut ja kokonaisuutena kuusi liigamatsia putkeen maalierolla 1-12. Ainoa maali neljään kuukauteen syntyi viikkopelissä Watfordia vastaan.

Norwichin nopea maali ei Watford-ottelussa kuitenkaan auttanut, vaan turpiin tuli siitä huolimatta 1-2. Tämä oli käytännössä viimeinen sinetti joukkueen putoamistaistelussa. Viime lauantaina kärsitty 0-1 -kotitappio Brightonille oli niin ikään todella kova isku.

Pahinta tappioissa on se, että Norwich ei ole ollut edes erityisen lähellä voittoja. Joukkueen hyökkäys on ollut jo vuoden 2019 puolelta pahasti tukossa. Kauden alussa nähty hieno vire kesti vain pari kuukautta, jonka jälkeen Norwich on vajonnut odotetulle tasolle.

Vierailija West Hamin tilanne on vaikea, mutta lontoolaisten sarjapaikka on täysin joukkueen omissa käsissä. Hammers lähtee lauantain otteluun kitkerä tappio niskassaan, sillä viikkokierroksella tuli turpiin epäonnisesti Burnleyn isäntänä maalein 0-1.

Toisin kuin Norwich, West Ham luo sentään jatkuvasti maalipaikkoja. Vieraiden kokoonpanossa on myös paljon laatua hyökkäyssuuntaan, vaikka taitava Felipe Anderson onkin lauantain ottelusta sivussa. Reilu viikko sitten West Ham onnistui voittamaan jopa kovakuntoisen Chelsean 3-2.

Norwichin paluu Championshipiin varmistui käytännössä Watford-tappiolla. On vaikea nähdä joukkueen tästä enää toipuvan uuteen taisteluun. Annetaan West Hamille siis motivaatioetua lauantain matsiin.

Me betsaamme vierasvoittoa in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Juventus-Atalanta (klo 22:45)

Lauantain mielenkiintoisin matsi lienee Serie A.n huippukamppailu, joka nähdään myöhäisillan tunteina.

Kotijoukkue Juventus lähtee kärkiotteluun oudosta asemasta. Torinolaiset nimittäin hävisivät edellisen ottelunsa, ja vieläpä erikoisella tavalla. Juventus johti Milanin vieraana toisella jaksolla 0-2, mutta romahti Zlatan Ibrahimovicin avustuksella jopa 4-2 -tappioon.

”Vanha Rouva” ehti voittaa tätä ennen seitsemän ottelua putkeen. Mestaruus on tappiosta huolimatta lähestulkoon saletissa, sillä ainoa haastaja Lazio on myös kompuroinut viime aikoina. Juventus on ollut kiistatta tasaisin ja paras suorittaja, mutta ei se ole valtavasti muita kärkiseuroja parempi.

Vierailija Atalanta matkustaa Torinoon mahtavassa iskussa. Bergamolaiset kaatoivat viikkopelissä Sampdorian 2-0, mikä oli jo yhdeksäs peräkkäinen voitto Serie A:n otteluissa. Joukkue on pelannut 11 edellistä liigamatsia tappioitta saldolla 10-1-0.

Tällainen putki riittäisi hyvin jopa mestaruustaisteluun, mutta Atalanta on pudotellut turhan helppoja pisteitä pitkin kautta selvästi heikommille joukkueille.

Yhdessä tilastossa Atalanta on kuitenkin täysin omaa luokkaansa. Se on tehnyt käsittämättömät 85 maalia 31 otteluun eli keskimäärin lähes kolme per matsi. Maalimäärä on 20 osumaa enemmän kuin sarjakärki Juventuksella. Atalantan hyökkäys oli jo viime kaudellakin sarja paras.

Me betsaamme yli 3,5 maalia in 2,35 kertoimella. Edellinen kohtaaminen päättyi myös maalein 1-3, ja over-betsit ovat olleet todella tuottavia Atalantan otteluissa. Juventuksen puolustus ei ole aivan niin kova, mitä monet luulevat. Tämän todisti viikolla myös Milan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *