Sassuolo

KERROIN

6.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain Vakiossa on tällä kertaa 50.000 euron kesäbonus 13 oikein -tuloksille. Kuponki on myös sekalainen kattaus neljän eri sarjan otteluita: Valioliiga, Championship, Serie A ja La Liga.

Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Liverpool-Burnley (70-19-11)

Liverpool on palautunut viikon aikana Citylle kärsitystä murskatappiosta. Joukkue kaatoi sunnuntaina Aston Villan 2-0 ja keskiviikkona Brightonin vieraissa 3-1. Esitykset eivät ole olleet alkukauden veroisia, kun motivaatio ei ole enää 100-prosenttinen. Burnley on ollut mahtavassa iskussa ja noussut kympin sakkiin. Asiaa on auttanut helppo otteluohjelma; Clarets on kaatanut alemman kastin Palacen, West Hamin sekä Watfordin. Tulosta tulee Burnleylle ominaiseen tyyliin, vaikka joukkue ei otteluita hallitse. Liverpool on meidän makuumme hieman ylipelattu. Jos budjetti sen sallii, ota mukaan kotivoiton rinnalle myös tasapeli. Pool voi hyvinkin lepuuttaa osaa tähtipelaajistaan.

2: Sheffield Utd-Chelsea (19-30-51)

Sheffield Unitedin kausi näytti kääntyvän rajuun alamäkeen koronabreikin jälkeen, mutta Blades on saanut käännettyä kurssinsa. Joukkue nappasi viikolla arvokkaan 1-0 -voiton Wolvesista yliaikamaalilla. Tätä ennen myös Tottenham kaatui Sheffieldissä maalein 3-1. Chelsea on ollut yksi kovakuntoisimmista joukkueista. Blues on pelannut kahdeksan liigaottelua saldolla 6-1-1, ja ainoa tappiokin oli West Hamin vieraana hieman epäonninen. Vierasvoitosta lähdetään, mutta vain 25% merkitty tasapeli kiinnostaa. Pienellä järjestelmällä kovakuntoinen Chelsea voi jäädä myös varmaksi.

3: Brighton-Manchester City (8-19-73)

Brighton on ollut koronabreikin jälkeen varsin pirteä, huomioiden joukkueen todella kovan ohjelman. Viiden ottelun aikana on kohdattu Arsenal, Man Utd, Leicester ja Liverpool. Tärkein voitto tuli kuitenkin viikko sitten Norwichin vieraana, joka sinetöi pitkälti joukkueen säilymisen. Nyt Brightonin kova ohjelma jatkuu Cityn isäntänä. Guardiolan joukot ovat olleet murskaavia kotiotteluissaan, mutta City on hieman yllättäen hävinnyt jo kolme vierasmatsia peräkkäin. Viikon takaisessa Southampton-tappiossa mukana oli toki hurjasti epäonnea. City on jättisuosikki myös vieraskentällä, ja Vakiossa joukkue on jäänyt jopa alimerkityksi. Varma kakkonen maistuu erinomaisesti.

4: Middlesbrough-Bristol City (48-28-24)

Boro nappasi viikolla elintärkeän vierasvoiton Millwallista, mikä nosti joukkueen pari pistettä putoamisviivan yläpuolelle. Takana oli tätä ennen kaksi tappiota, eikä Boro ole ollut parhaimmillaan viime aikoina. Bristol City on ollut rajussa alamäessä jo pitkän aikaa. Robins sai vihdoin tappioputkensa poikki Hull Cityn kustannuksella, mutta hävisi tässäkin ottelussa maalipaikat jopa kotikentällä. Borolla on motivaatioetu, sillä Cityn kausi on käytännössä paketissa playoffs-paikkojen suhteen. Suht oikein pelattu kotivoitto maistuu varmaksi asti – Bristolin kurssi tuskin kääntyy enää tämän kauden aikana.

5: QPR-Sheffield Weds (44-27-29)

QPR hävisi viikolla täysin ansaitusti Wiganin vieraana 1-0. Tätä edelsi yllätysvoitto Borosta viime viikonloppuna, mikä sinetöi myös Ärrien sarjapaikan. QPR tulee sijoittumaan turvalliseen keskikastiin, ja joukkueen motivaatio voi olla kyseenalainen loppukaudesta. Sheffield Wedsin alamäki jatkui viikolla, kun joukkue hävisi Prestonille 1-3. Owls on pelannut seitsemän edellistä liigamatsia saldolla 1-1-5. Playofs-paikkoja kolkutellut joukkue on romahtanut keskikastiin, eli kausi on käytännössä ohi myös vieraiden osalta. Vastakkain on kaksi alavireistä porukkaa vaikeasti arvioitavassa ottelussa. Lähdetään kotivoitosta liikkeelle, mutta otetaan mukaan vain 23% pelattu Sheffield Weds.

6: Barnsley-Wigan (34-32-34)

Barnsley toipui nopeasti viime lauantain selkäsaunasta ja pelasi erinomaisen viikkomatsin Lutonin vieraana. Valitettavasti paikoista ei saatu ansaittuja maaleja, mutta 1-1 -tuloskin oli parempi kuin ei mitään. Tykes on pelannut viisi edellistä matsia saldolla 2-2-1 ja herännyt taisteluun sarjapaikasta. Wiganin uskomaton kevätvire jatkui 1-0 -voitolla QPR:stä. Latics on pelannut yhdeksän edellistä liigamatsia saldolla 7-1-1 häviten ainoastaan kivikovan Brentfordin vieraana viime lauantaina. Sarjapaikka on 53 pisteellä lähes varmasti taskussa, joten Barnsley saa tästä pientä motivaatioetua. Ottelu on lähtökohtaisesti erittäin tasainen ja vähämaalinen. Vakion peliprosentit ovat linjassa, joten suurempia peli-ideoita ei ole tarjolla. Merkitään todella ympäripyöreä kohde umpeen.

7: Hull-Millwall (29-29-42)

Hull on ollut tämän kevään surkein suorittaja. Tigersin alamäki on jatkunut myös kuluneen viikon aikana tappioilla Bristolille 1-2 ja WBA:lle 2-4. Joukkue on pelannut 16 edellistä liigapeliä karmaisevalla saldolla 1-3-12 ja pudonnut sen johdosta jopa putoamisviivan alle. Millwall on sen sijaan turvassa keskikastissa. Joukkueella on vielä saumat jopa kuuden sakkiin, vaikka viikolla tulikin kitkerä kotitappio Borolle maalein 0-2. Hullin suuntaan voidaan laskea pientä motivaatiotetua, mutta Millwall ansaitsee silti selkeän suosikkiaseman. Vakion peliprosentit ovat kohteessa väärin päin, joten napataan ohipeli Hullista ja Millwall jopa varmaksi asti!

8: Preston-Nottingham (33-30-37)

Preston on ollut viime viikkoina heikossa hapessa, mutta joukkue palasi takaisin voittojen tielle viikkokierroksella. PNE kaatoi surkeassa vireessä olevan Sheffield Wedsin 1-3 ja ilmoittautui takaisin playoffs-kisaan. Nottingham kärsi epäonnisen tappion tasaisessa kotimatsissa Fulhamille (0-1). Forest pelaa parasta kauttaan vuosikausiin ja pääsee todennäköisesti kuuden sakkiin. Vieraissa joukkue on myös hävinnyt vasta kolme ottelua. Prestonin nykytaso ei päätä huimaa, joten Nottingham ansaitsee vieraissakin pienen suosikkiaseman. Vakiossa kohde on pelattu suht oikein, joten luotetaan tässä laadukkaampaan vierailijaan ja poimitaan kupongille X2.

9: Blackburn-West Bromwich (22-28-50)

Blackburnin playoffs-haaveet heräsivät henkiin ainakin hetkeksi, sillä Rovers kaatoi 6. sijalla olevan Cardiffin vieraissa maalein 2-3. Tappio tai tasapelikin olisi käytännössä sinetöinyt joukkueen top 6:n ulkopuolelle. Tätä ennen Blackburn ehti hävitä kolme matsia putkeen heikoilla suorituksilla, joten nykyvire kyllä arveluttaa. WBA otti hallitun 2-0 -voiton Derbystä eikä jättänyt vierasjoukkueelle mitään mahdollisuuksia. Ero kolmospaikkaan on viisi pistettä, joten voittoja tarvitaan vielä suoran nousun varmistamiseksi. West Bromwich on sarjan parhaana vierasjoukkueena selkeä suosikki tässäkin ottelussa. Jos budjetti vain riittää, poimi ylipelatun kakkosen seuraksi vain 22% merkitty tasapeli!

10: Juventus-Atalanta (45-28-27)

Juventuksen komea voittoputki meni viikolla poikki yllättävällä tavalla. Torinolaiset johtivat Milanin vieraana ottelua 0-2, mutta joukkue romahti yllättäen 4-2 -tappioon toisella jaksolla. Mestaruustaistelu ei tästä tiivistynyt, sillä Lazio on kompuroinut myös jo kaksi tappiota peräkkäin. Atalanta jatkoi sen sijaan voittoputkeaan Sampdorian kustannuksella. Bergamolaiset ovat kiistatta sarjan toiseksi paras joukkue. Atalanta on tehnyt peräti 20 maalia enemmän kuin Juventus, mutta heikko puolustus on maksanut kauden mittaan pisteitä. Vakiossa tämä huippuottelu on selkeä X2:n paikka. Juventus on rajusti ylipelattu – kotijoukkue ei ole kavennetulla kotiedulla mikään jättisuosikki huippukuntoista Atalantaa vastaan.

11: Lazio-Sassuolo (56-24-20)

Lazion hieno kausi alkaa olla paketissa jo 7 kierrosta ennen loppua. Roomalaiset ovat hävinneet viikon sisään kaksi ottelua ja pudonneet sen myötä turhan kauas Juventuksesta. Lazio voisi päästä takaisin Scudetto-kisaan, jos Juventus hukkaa pisteitä kärkimatsissa Atalantaa vastaan. Sassuolo ei ole mikään helppo vastus, sillä joukkue matkustaa Roomaan kolmen voiton putkessa. Viikolla kaatui Bologna 1-2, jota edelsi voitot Leccestä 4-2 ja Fiorentinasta 1-3. Sassuolo on kelpo keskikastin nippu, joka pistää varmasti myös Lazion tiukoille. Kotivoitto on Vakiossa selvästi ylimerkitty. Tarjolla on rohkeille maistuva ohipeli, jota myös lähdemme yrittämään. Kuponki on muuten niin suosikkipainotteinen, että Lazion voitto on käytännössä pakko ohittaa voitto-osuuksien nostamiseksi.

12: Osasuna-Celta (34-32-34)

Sarjanousija Osasuna on pelannut hienon kauden ja varmistanut käytännössä sarjapaikkansa koronabreikin jälkeen. Osasuna hävisi kyllä viikolla Betisin vieraana 3-0, mutta tätä edelsi komea neljän ottelun putki saldolla 3-1-0. Osasuna kaatoi Eibarin, Leganesin ja Alavesin eli sen pahimmat kilpakumppanit. Celta on pelannut koronabreikin jälkeen kelvollisesti saldolla 2-4-2. Joukkue romahti tosin oudosti Mallorcan vieraana reilu viikko sitten, mikä oli paha tappio putoamiskamppailua ajatellen. Tasapelit Atletico Madridia ja Betisiä vastaan ovat kuitenkin hyviä suorituksia viime otteluista. Celtalle voidaan laskea tässä motivaatioetua, minkä myötä ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset (ja vähämaaliset). Ohitetaan ylipelattu Osasunan voitto ja merkitään kupongille X2. Jos budjetti ei meinaa riittää, Celta kelpaa jopa varmaksi asti.

13: Valladolid-Barcelona (9-24-67)

Valladolid hävisi viikolla ensimmäistä kertaa viiteen otteluun. Joukkue taipui tiukassa ja tasaisessa väännössä Valencialle maalein 2-1. Tästä ei ole suurta haittaa, sillä Valladolid on pelannut koronabreikin jälkeen saldolla 2-4-2 ja käytännössä varmistanut sarjapaikkansa. Barcelona käy sen sijaan tiukkaa taistelua mestaruudesta. Hyvistä otteluista huolimatta, joukkue on menettämässä ykköspaikan Real Madridille viime viikkoina pelattujen tasapelien vuoksi. Viikkomatsi Espanyolin isäntänä oli myös erittäin nihkeä, josta Barca nappasi vaivoin 1-0 -voiton. Vierasvoitto toteutuu kaksi kertaa kolmesta ja kelpaa tässä asetelmassa varmaksi myös pari pinnaa ylipelattuna. Vain 15% merkitty tasapeli houkuttelee, jos budjetti antaa myöten.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Celta olisi pelattava, jos saat sille vähintään 2,94 kertoimen (=100/34).

Pelikelpoisia kohteita ovat mm. Sassuolo @ 6,25 (20%), QPR @ 2,74 (45%) sekä Nottingham @ 2,98 (37%).

Vakio 1

Parhaat varmat: 3:2 Man City, 4:1 Boro, 7:2 Millwall

Parhaat ohipelit: 10:X2 ohi Juve, 11:X2 ohi Lazio, 12:X2 ohi Osasuna

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *